Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Final 4 2010 Intro


Η μεγάλη ώρα πλησιάζει, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τους ημιτελικούς της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Η αλήθεια είναι ότι τα γεγονότα των τελευταίων ημερών σε κοινωνικοπολιτικό επίπεδο και ο χρόνος που υπήρξε αμείλικτος , δεν μας επέτρεψε να υλοποιήσουμε όλα όσα σχεδιάζαμε για το Final 4. Για τον λόγο αυτό σας αποζημιώνουμε με ένα βιντεάκι Intro των μεγάλων μονομάχων διανθισμένο με δυο - τρία λογάκια για τον κάθε έναν από αυτούς ξεχωριστά.

Μπαρτσελόνα
Εμπρός στον αγώνα για ανατροπή της ταμπέλας λούζερ. Οι Καταλανοί παίζουν διαστημικό μπάσκετ και έχουν καταφέρει να φθάσουν στην τελική φάση δίχως να σηκώσουν καθόλου το πόδι από το γκάζι. Πολλοί περίμεναν κατάρρευση ή αγωνιστική κοιλιά αν προτιμάτε κατά την διάρκεια της σεζόν, αλλά οι μπλαουγκράνα τους διέψευσαν δουλεύοντας τις μηχανές στο κόκκινο. Βέβαια η χρονια ουσιαστικά τώρα αρχίζει, μιας και πέρσι τα ίδια είχαμε πάνω - κάτω, μέχρι που προσέκρουσαν πάνω στους Ρώσους και είδαν τι εστί βερύκοκο.

ΤΣΣΚΑ
Μην υποτιμάτε την καρδιά του πρωταθλητή. Οι Ρώσοι έμαθαν να ζούνε δίχως τον Μεσίνα, γεγονός που δεν κόστισε σε πρώτη φάση. Πολλοί μίλησαν για οικονομική διάλυση της ρώσικης αρκούδας, αλλά οι τσάροι είναι πάλι εδώ τίμιοι και συνεπείς στο ραντεβού που έχουν καθιερώσει χρόνια τώρα. Η ποιότητα απαντάται μόνο σε 7 παίκτες, γεγονός που θα παίξει μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του ματς. Βέβαια θα μας προστατέψουν και λιγάκι για να μην αποβληθούν νωρίς κάποιοι από τους 7...

Ολυμπιακός
Παρών. Τα πράγματα λίγο πολύ γνωστά. Οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν σε άλλο ένα Final 4 και αυτή την φορά είναι αποφασισμένοι να κάνουν δική τους την κορυφή. Προσωπικά μου θυμίζει πολύ το 1997 και την Ρώμη, όταν και πάλι απουσίαζε ο Παναθηναϊκός και ο ημιτελικός έβρισκε τον Ολυμπιακό απέναντι σε μια ομάδα έκπληξη από τα Βαλκάνια. Πλήρης και έτοιμος από καιρό. Πολλοί μίλησαν για πρόβλημα στην χημεία και τόνισαν την χτυπητή αδυναμία στην θέση 2. Μένει να δούμε ποιος θα δικαιωθεί.

Παρτίζαν
Άγνοια Κινδύνου. Οι ασπρόμαυροι του Βελιγραδίου είναι ίσως από τις λίγες επαγγελματικές ομάδες, οι παίκτες της οποίας παίζουν για την φανέλα. Οι μισθοί τους είναι πενιχροί και η διάκριση μέσα από την ομάδα δύναται να τους εξασφαλίσει μελλοντικό παχυλό συμβόλαιο. Πολλοί μίλησαν για φωτοβολίδα και για σύγχρονη Λιμόζ. Στην αρένα του Παρισίου θα ριχτούν μόνοι τους στη μάχη, καθώς οι πιστοί τους φίλοι - οι Γκρόμπαρι - δεν ταξιδεύουν μαζικά στην γαλλική πρωτεύουσα. Όχι δεν πρόκειται για καβγά μεταξύ οπαδών και διοίκησης, ούτε φοβούνται αντίποινα από τους Γάλλους χούλιγκαν - όπως έχει ευρέως γραφεί. Οι άνθρωποι μπαλίτσα θέλουν να δούνε, αφού η αγαπημένη τους ομάδα αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα.

Related Posts with Thumbnails