Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

And the story goes on

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται και επί τουρκικού εδάφους. Την στιγμή που η συσπείρωση και η συγκέντρωση πρέπει να είναι τα μοναδικά ζητούμενα, εντούτοις στους κόλπους της Εθνικής ομάδας εκδηλώνεται τάση σύγκρουσης με το κυρίαρχο θεσμικό όργανο!

"Είναι κάτι που δεν το περιμέναμε, όμως ήρθε και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Μας στεναχωρεί που δεν θα παίξουμε στα δύο ματς κι εμένα και τον Αντώνη όμως δεν γίνεται να κάνουμε κάτι. Θα μπορούσα να πω διάφορα πράγματα αλλά θα μας έβαζαν σε μπελάδες, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι η ομάδα έχει πληγωθεί, έχουν πληγωθεί και οι δύο ομάδες όμως η τιμωρία προς τον Κρστιτς ήταν κάτι ελαφρύ" δήλωσε σήμερα ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης στο περιθώριο συνέντευξης που παραχώρησε στο Βασίλη Σκουντή.

"Είμαστε απογοητευμένοι. Υπάρχει το βίντεο που θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν και να πάρουν την σωστή απόφαση. Πλέον, προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε όμως η απόφαση δεν ήταν δίκαιη. Σαφώς και δεν είναι σωστό να λαμβάνεις μέρος και να προκαλείς επεισόδια. Όμως αν ήταν δίκαιοι θα έπρεπε να εξεταστεί ποιος τα προκάλεσε. Ο Κρστιτς τιμωρήθηκε με μόλις 3 αγωνιστικές", τόνισε ο Γιόνας Καζλάουσκας.

Βέβαια και σύμφωνα με την άποψη του Λιθουανού, οι απουσίες αυτές μπορούν να καλυφθούν, μιας και "ο μόνος αναντικατάστατος Έλληνας παίκτης είναι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος"...

Στιγμιότυπα από την τελευταία εμφάνιση του Παναγιώτη Βασιλόπουλου με το εθνόσημο (Προημιτελικοί Ολυμπιακών αγώνων στο Πεκίνο: Ελλάδα - Αργεντινή)


Όπως έχετε αντιληφθεί η όχι και τόσο μυστήρια διάθεση κριτικής, που ασκείται στις αποφάσεις της ΦΙΜΠΑ έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και πλέον πραγματοποιείται από παίκτες και τεχνικό επιτελείο. Έχω την εντύπωση ότι σύσσωμη η αποστολή έχει εγκλωβιστεί σε ένα παιχνίδι εντυπώσεων και ασχολείται περισσότερο με την λεζάντα απ' ότι θα έπρεπε. Δεν υποστηρίζω ότι παίκτες και προπονητές δεν έχουν καμία δουλειά να κάνουν σχετικές δηλώσεις, αλλά το περιεχόμενο των  συγκεκριμένων δηλώσεων φαντάζει εξαιρετικά ενορχηστρωμένο και φθηνό...

Η μόνη νηφάλια προσέγγιση ήταν αυτή του Αντώνη Φώτση, ο οποίος δήλωσε ότι:"
"Δεν είμαι εγώ ο κατάλληλος και ο υπεύθυνος για να κρίνω τις αποφάσεις της ομοσπονδίας, εμάς μας ενδιαφέρουν οι δικές μας τιμωρίες και όχι αυτές που επιβλήθηκαν στους παίκτες της Σερβίας. Ήταν εξαρχής δύσκολο να μην επιβληθούν τιμωρίες, δύο αγωνιστικές είναι, θα περάσουν και μετά θα είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε την ομάδα". Αν συνδυαστεί το γεγονός ότι είχε δεχθεί σκληρή κριτική για την απουσία του από το Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας, όταν και σε παρασκηνιακό επίπεδο η Ομοσπονδία άφηνε να εννοηθεί ότι είναι λιποτάκτης και ότι προσποιείται τον τραυματία, συν το γεγονός ότι πρόκειται για τον κολλητό του Λάζου, τότε πείτε μου: είναι τυχαίος ο διαχωρισμός του από τις υπόλοιπες δηλώσεις; Δεν νομίζω!

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η πολιτική δεν θα κοστίσει στην Εθνική. Η αλήθεια είναι ότι εδώ στο Greek Hoopz είμαστε αρκετά απαισιόδοξοι για την πορεία στο τουρνουά. Μακάρι να διαψευστούμε!

Related Posts with Thumbnails