Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Τι (δεν) έδειξε η σερβική τηλεόραση

Ούτε στις διακοπές δεν μπορούμε να αγιάσουμε! Πέμπτη βράδυ χτυπάει η πόρτα και μου ψιθυρίζει ο Ζέλικο: "Έμαθες τι έγινε στην Αθήνα;". "Πάλι φωτιές έχουμε γαμώτο;" τον ρωτώ. "Όχι έχει πέσει το ξύλο της χρονιάς στο ΟΑΚΑ"...

Καθώς το παιχνίδι δεν μεταδιδόταν από κάποιο σερβικό αθλητικό κανάλι, αρχίσαμε να ψάχνουμε στο ίντερνετ για περισσότερες λεπτομέρειες - με το έτερον ήμισυ να έχει στραβώσει εμφανώς για τις μεταμεσονύκτιες ανησυχίες μου και του Σέρβου φίλου. Anyway... Μαθημένα τα βουνά στα χιόνια. Αφού διαβάσαμε όλα τα κυριλλικά, λατινικά και ελληνικά ηλεκτρονικά γραπτά, το αθλητικό κανάλι SOS διέκοψε το πρόγραμμά του και μετέδωσε εικόνα από τον ανταποκριτή του στην Αθήνα. Ο δημοσιογράφος αφού τα έχωσε στον Τεόντοσιτς για την "ψευτομαγκιά του" και καυτηρίασε τα επεισόδια, την συνέχεια των οποίων προσπάθησε να κουκουλώσει οποιοσδήποτε "φορούσε μπλουζάκι champion", επεσήμανε ότι στα αποδυτήρια παρέλασε η κάθε καρυδιάς καρύδι: από μενόμενους οπαδούς μέχρι παράγοντες ελληνικών συλλόγων. 

Αν και το βιντεάκι δεν αποτελεί το απόλυτο τεκμήριο - εξαιτίας της ποιότητάς του - το παραθέτω ως ένα δείγμα από το τι έγινε μέσα στα αποδυτήρια. Το ρεπορτάζ τιτλοφορείται ως εξής: "μεγάλος καβγάς στην Αθήνα".

Related Posts with Thumbnails