Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ο Τζένκινς κέρασε φαρμάκι

Χθες το βράδυ διεξήχθησαν οι επαναληπτικοί αγώνες της δεύτερης προκριματικής φάσης της Ευρωλίγκα. Αναμφίβολα ο αγώνας που επιφύλαξε τις μεγαλύτερες συγκινήσεις ήταν η σερβογερμανική κόντρα στο Βρσατς. Ο πρώτος αγώνας είχε δώσει προβάδισμα +6 πόντων στους Βερολινέζους και οι φιλόδοξοι και οικοδεσπότες έκαναν όνειρα για κάλυψη της διαφοράς, προκειμένου να κάνουν το πολυπόθητο επόμενο βήμα στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Άλλωστε, αυτός ήταν ο λόγος που κράτησαν στις τάξεις τους τον Μάτσβαν (λέμε τώρα...). Ωστόσο, οι Γερμανοί χάλασαν το πάρτυ και προκρίθηκαν με εντυπωσιακό τρόπο! Μόλις τρία δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, οι γηπεδούχοι είχαν ανατρέψει την διαφορά της πρώτης παρτίδας (+8 πόντοι), αλλά εκείνη την στιγμή όπλισε ο Τζένκινς!

Δυστυχώς, ο όμιλος που έχει αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Ευρωλίγκα στην Γερμανία, μας στέρησε την δυνατότητα μιας διαδικτυακής κάλυψης της αναμέτρησης Χέμοφαρμ - Άλμπα Βερολίνου, κλειδώνοντας το broadcasting του δεύτερου σερβικού κρατικού καναλιού, που επίσης μετέδιδε τον αγώνα. Παρόλα αυτά και με διαφορά φάσης, σας παρουσιάζουμε τα τελευταία δευτερόλεπτα της συγκλονιστικής αναμέτρησης!


Όπως παρατηρήσατε, ο αγώνας είχε και έντονο ελληνικό χρώμα με την παρουσία του ρέφερι Χριστοδούλου. Παραδόξως το κακό σφύριγμα δεν το έκανε ο ίδιος...

Related Posts with Thumbnails