Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Euroleague Fantasy Day 1-2

Μετά την πρώτη αναγνωριστική αγωνιστική προβλέψεων για το Φάντασυ, ακολουθεί η δεύτερη ημέρα που μας βρίσκει σαφώς περισσότερο υποψιασμένους. Μερικά τιπς και ειδήσεις που προέρχονται από τα εθνικά πρωταθλήματα, ίσως μπορέσουν να κάνουν τις επιλογές για το ερχόμενο διήμερο λίγο πιο ουσιαστικές.

Στο πλαίσιο της τέταρτης ημέρας της Αδριατικής Λίγκας, ο Μπόγκνταν Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς έκανε όργια στη νίκη της Τσιμπόνα επί της Ολύμπια. 39 ράνκινγκ με 33 πόντους... Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Πίνκνεϊ με 20 πόντους, που συνεχίζει να είναι σταθερά πολύ καλός.

Λίγο πιο βόρια - στην Βαλτική - ο Μπόμπι Μπράουν άφησε στην άκρη την απογοητευτική εμφάνιση της Ευρωλίγκα, με την οποία συστήθηκε στο μπασκετικό κοινό φορώντας τα χρώματα της Πρόκομ, και οδήγησε την ομάδα του στην επικράτηση επί της Σιάρκα. Απολογισμός: 25 πόντους, 5 τελικές πάσες και 3 κλεψίματα. Το ανησυχητικό της αναμέτρησης είναι ότι ο Γκίντενς ήταν απογοητευτικός...

Στο πρωτάθλημα της ACB και στη νίκη της Μάλαγα επί της Καχασόλ, ο πιτσιρίκος Ράφα έκανε το παιχνίδι της ζωής του. Αξιολόγηση 24 και τιμή στο παιχνίδι 17.6...

Στην λίγκα του μπλογκ, έχει πάρει από νωρίς κεφάλι ο Zarko7 με τον Ropalos και... εμένα να συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα. Κάπου στα αζήτητα βρίσκονται κάποιοι big mouth! Αναλυτικά η βαθμολογία:

Related Posts with Thumbnails