Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Euroleague Fantasy... Last chance!

Το Euroleague Fantasy μπαίνει πλέον στην τελική του ευθεία, καθώς απομένουν μόνο λίγες ώρες μέχρι την έναρξη της πρωτης αγωνιστικής όταν και το ζευγάρι Ολυμπιακός - Ρεάλ θα κόψει την κορδέλα της σεζόν 2010-2011. Μαζί ολοκληρώνεται και η λίγκα που έχει συστήσει το μπλογκ - η Greek Hoopz League με κωδικό solinas - και θα συντροφεύσει τον μπασκετικό χειμώνα. Μέχρι την ώρα που γράφεται τούτο το κείμενο οι συμμετοχές ανέρχονται στις 25. Συγκεκριμένα:



Όλοι οι managers διαγωνίζονται για το έπαθλο της λίγκας, που είναι μια επίσημη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας.

Οι ξεχασιάρηδες καλούνται να επιταχύνουν τις επιλογές τους, ενώ όσοι δεν έχουν ξανασχοληθεί με το παιχνίδι:

Η διαδικασία συμμετοχής είναι πολύ εύκολη. Αφού κάνετε έναν λογιαρασμό στην επίσημη σελίδα (εδώ), μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργήσετε το δικό σας ρόστερ. Προσοχή γιατί μπορείτε να φτιάξετε MONO μια ομάδα (από τις απεριόριστες που δικαιούται από φέτος κάθε παίκτης) μέχρι και την ημέρα έναρξης της διοργάνωσης για να εγκριθεί η συμμετοχή σας. Με την ολοκλήρωση του ρόστερ μπορείτε να συμμετάσχετε στην ιδιωτική λίγκα του Greek Hoopz, που θα την βρείτε εδώ.Η λίγκα λέγεται "Greek Hoopz League" και ο κωδικός πρόσβασης είναι "solinas". Καλό ψάξιμο λοιπόν και θυμηθείτε there can be only one!!!

ΥΓ: Ειδικό προσκλητήριο στους συνήθεις υπόπτους Mossi, Χαρίδημο, Bullet, Colonel Gomelsky, Akilas, Scire10, Drazen93, Duncan21, (John) Morrison, Takta, NBAfanatic, General και σε όσους βαδίζουν ολοταχώς για απουσία! Οι απουσίες μετράνε κανονικά!

ΥΓ2: Υπάρχει πλέον και ενότητα "chat" για τιπς και κουβεντούλα γύρω από το παιχνίδι.

ΥΓ3: Το σαμποτάζ και ο βρώμικος πόλεμος που κήρυξε το greekbball δεν θα περάσουν!

Related Posts with Thumbnails