Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Εδώ να μείνεις, εδώ να μείνεις...

Σε μια ύστατη προσπάθεια να κρατήσουν τον Καρμέλο Άντονυ στο Ντένβερ, 3.000 περίπου φίλοι των Νάγκετς μετέτρεψαν σε διαδήλωση υπέρ της παραμονής του, το πρώτο οικογενειακό διπλό της ομάδας στα πλαίσια του training camp.

Την παράσταση δεν έκλεψε μόνο η κυρία της φωτογραφίας αλλά και ο 39χρονος φίλος των Νάγκετς, Τζέρυ Σάντσεθ, ο οποίος, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, "κουβάλησε" για τον ίδιο σκοπό όλη τη φαμίλια του, δηλαδή 15 άτομα, στο προπονητικό διπλό της ομάδας! Ο Μέλο ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους και έστειλε μήνυμα παραμονής, δηλώνοντας πως "το χορταστικό ματς που έληξε 123-118, ήταν απλώς ένα δείγμα για το τι θα ακολουθήσει κατά τη διάρκεια της σεζόν".  

Για την ιστορία και για το draft που πλησιάζει (ξέρετε ποιο draft εννοώ), να αναφέρουμε πως ο sophomore πλέον Τάι Λόουσον πέτυχε 31 πόντους και μοίρασε 14 ασίστ, στην ήττα της ομάδας του ("γαλάζιοι") από τους "λευκούς". Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Τζωρτζ Καρλ, ο οποίος απόλαυσε το ματς από την κερκίδα υπό τη συντροφιά μπόλικου popcorn..

Related Posts with Thumbnails