Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Κρυφοκοιτώντας από την κλειδαρότρυπα του Αμαρουσίου

Μετά τις πονηρές αποσπασματικές ματιές που ρίξαμε στον σχεδιασμό και στις κινήσεις των δυο αιωνίων, ας μεταφερθούμε στο αμέσως επόμενο σκαλοπάτι και στην τρίτη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, το Μαρούσι. Παρά την έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί και αφορούσε στην αποχώρηση του Βωβού, την αδυναμία συμμετοχής στην Ευρωλίγκα και σε τελική ανάλυση την διάλυση της ομάδας (φυσικά και αυτός ο κυκεώνας πληροφοριών και παραπληροφοριών οφείλεται στον διοικητικό ηγέτη της ομάδας που εσκεμμένα άφηνε αυτήν την κατάσταση να διαιωνίζεται), τίποτε από τα παραπάνω δεν πρόκειται να συμβεί. Αντίθετα, η ομάδα των βορείων προαστίων θα παρουσιαστεί αξιοπρεπώς στο επερχόμενο πρωτάθλημα, χωρίς όμως να μένει ανεπηρέαστη από την παγκόσμια οικονομική κρίση και την μερική αποτυχία λοιπών επενδύσεων του προέδρου των κιτρινόμαυρων. Στο πλαίσιο αυτό, η διατήρηση του φετινού μπάτζετ των 2.000.000 € αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός για την σεζόν 2009-2010. Τα λειτουργικά έξοδα του Αμαρουσίου θα ψαλιδιστούν και το νέο μπάτζετ θα είναι ύψους 900.000-1.000.000 €. Συγκεκριμένα από 200.000 € θα επενδύσουν οι Βωβός και Δήμος Αμαρουσίου, ενώ τα υπόλοιπα θα καλυφθούν από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, τον ΟΠΑΠ και λοιπούς χορηγούς.

Όπως γίνεται αντιληπτό, δεν μπορούν να γίνουν ανοίγματα που να δυναμώσουν την ομάδα σε τέτοιο βαθμό, ώστε αυτή να διεκδικήσει κάτι καλύτερο για τη νέα σεζόν. Το μότο, άλλωστε, στους κόλπους του Αμαρουσίου είναι ένα: "Προσεκτικά και φτηνά + όλοι οι παίκτες μας έχουν την τιμή τους". Υπό το συγκεκριμένο πρίσμα δεν θα μπορούσε να προταθεί κάτι καλύτερο στον (τέως) προπονητή της ομάδας Σούλη Μαρκόπουλο. Ο Θεσσαλονικιός κόουτς έπαιρνε πέρσι 120.000 € και φέτος του προτάθηκαν 110.000 €. Μόλις του κατατέθηκε η προσφορά εκείνος απάντησε: "Κύριοι με προσβάλλετε", ενώ όταν του έκοψαν τον βήχα σχετικά με πρόσληψη του γιού του ως βοηθού προπονητή, εκείνος αποφάσισε να αποκαταστήσει εαυτόν και βλαστάρι στην αγκαλιά του Δικεφάλου του Βορρά... Τελικά το σαφάρι και η αγωνία για Μαρκόπουλο στο τετράγωνο απέδωσε... Πάντως, ο ΠΑΟΚ κινείται νηφάλια. Αφού κέρδισε χρόνο με την υπόθεση Πρέλεβιτς (γιατί αυτό ουσιαστικά συνέβη), έκλεισε έναν πολύ καλό προπονητή και πλέον ετοιμάζεται να επουλώσει τις πληγές που άφησε ο Δρόσος.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καταρχάς στο site του ΑΡΗ υπάρχει δήλωση του ίδιου του Χάρη που τα διαψεύδει όλα αυτά.

Κατα δεύτερον έχεις ακούσει τίποτα για τα μεταγραφικά του ΑΡΗ?

Ευχαριστώ

ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ είπε...

Εγώ ξέρω ότι οπουδήποτε πάει ο Μαρκόπουλος ψάχνεται για να φορτώσει και τον γιό του στην ομάδα. Οπότε αυτή η δήλωση του τζούνιορ είναι το λιγότερο υποκριτική. Το τι μέλη γενέσθαι δεν το ξέρω αφού ο Σούλης εξασφάλισε μεν τα λεφτά μέσω ΝΟΒΑ αλλά ο μικρός παίζει ακόμα. Έχει ενδιαφέρον αν θα γίνει κωλοτούμπα ή θα καταπιεί μια καλύτερη πρόταση από τον ΠΑΟΚ και καθίσει στη γωνιά του. Γιατί στον Δικέφαλο μαγειρεύεται θέση 2ΟΥ προπονητή και όχι 4ΟΥ που είναι τώρα!!!!!

banou είπε...

Μπασκετικέ είσαι αρκετά ενήμερος και τα γραφόμενά σου έχουν βάση. Νομίζω ότι καλύφθηκε ο πρώτος φίλος ως προς την φημολογία του Χάρη Μαρκόπουλου και την πιθανή μετακίνησή του στον άσπονδο συμπολίτη. Η μπασκετική πιάτσα έχει βουήξει και το συγκεκριμένο παρασκήνιο μεταφέρεται από συναδέλφους προπονητές. Στο πλαίσιο αυτό και η δήλωσή του, που έγινε κατόπιν ανησυχίας των παραγόντων του Άρη που γνωρίζουν πρόσωπα, καταστάσεις και πράγματα. Δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω.

Όσον αφορά τα μεταγραφικα του Άρη θα υπάρξει εξέλιξη μετά την απόφαση για τα 3+3 ξένα διαβατήρια. Κάτι ψήνεται με Μάσεϋ πάντως...

Ανώνυμος είπε...

Εδω στην Θεσ/νικη ακούγεται έντονα ότι ο ΑΡΗΣ ενδιαφέρεται για 2 έλληνες παίκτες.Εχεις ακούσει εσύ κάτι τέτοιο?

banou είπε...

Λοιπόν, ο Άρης βολιδοσκοπεί τις προθέσεις δυο ποιοτικών Ελλήνων παικτών, που την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκαν στο εξωτερικό. Πρόκειται για τους Μιχάλη Κακιούζη και Λάζο Παπαδόπουλο. Το ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή είναι καθαρά φιλολογικό, αφού δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι μέλη γενέσθαι με τα διαβατήρια στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, ο Άρης έχει μείνει πίσω στους υπόλοιπους διαθέσιμους Έλληνες, αφού ο Πανελλήνιος με συνοπτικές διαδικασίες και ζεστό χρήμα αποτελεί ισχυρή εναλλακτική πρόταση. Εντούτοις, κάποια μέτωπα δεν έχουν τελεσιδικήσει ακόμη,οπότε αναμένονται εξελίξεις. Υπόσχομαι να γράψω κάτι σχετικο με τους κιτρινόμαυρους εν καιρώ.

ΥΓ: Ο Αργυρόπουλος συνεχίζει κατά πάσα πιθανότητα.

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails