Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Όταν η Μίλιτσα ποζάρει...

Η Μίλιτσα Ντάμποβιτς είναι ένα ιδιαίτερα εξωστρεφές άτομο. Αυτό δεν πειράζει σε καμία περίπτωση τον ανδρικό πληθυσμό, που αναζητά κάτι τέτοιες ευκαιρίες, προκειμένου να ρίξει μια πιο... προσεκτική ματιά στο γυναικείο μπάσκετ. H διεθνής Σέρβα μπασκετμπολίστρια αποφάσισε, λοιπόν, να ταράξει τα νερά, βγάζοντας φανέλα και σορτσάκι όταν και φωτογραφήθηκε για το περιοδικό FHM. Δεν ξέρω αν είναι κορίτσι για σπίτι, αλλά τα αποκαλυπτήρια τα έκανε, όπως ισχυρίζεται, όταν έχασε ένα στοίχημα από έναν φίλο της και κλήθηκε να το πληρώσει... Δυστυχώς, η Μίλιτσα παίζει για τα μάτια μόνο των Τούρκων, μιας και αγωνίζεται στην Μπεσικτάς, με συνέπεια όλοι οι υπόλοιποι να περιορίζονται σε φωτογραφίες και αναστεναγμούς. Ωστόσο, η 26χρονη αθλητρία έδωσε και κάποια τιπς για τους υποψήφιους πολιορκητές της, καθώς δήλωσε πως θέλει τον άντρα "διαφορετικό, ασυνήθηστο και να ασχολείται με τον αθλητισμό". Όσο για τα τατουάζ που κοσμούν το σώμα της, αυτά εκπροσωπούν δύναμη, αγάπη και καλοσύνη... Όποιος άπιστος ενδιαφέρεται να δει αν της ταιριάζουν μπορεί να κατεβάσει τις πρόσφατες φωτογραφίες από εδώ! Για τους υπόλοιπους το παρακάτω δείγμα θα πείσει για το ορθόν της απόφασης! Άντε και στην Ελλάδα Μιλιτσάκι!
ΥΓ: Παρακαλούνται τα σύγχρονα γκρικ καμάκια να μην πολιορκήσουν το προφίλ της στο Facebook, με ατάκες του στυλ "θέλεις να σου μάθω τένις" ή το "hi! i'm greek"... :)

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MEGALH ZHMIA!!!!!!

Eddie είπε...

Και μετα λενε οτι το μπασκετ κανει καμπουρα.....

NobodyIsBiggerThanTheGame είπε...

Επειδή και οι Τούρκοι (έπαιζε στη Μπεσίκτας) ξέρουν από καλό... λάδι συμπληρώνω στο εξαιρετικό αφιέρωμα: http://www.haydi.net/guzeller_galerisi/Milica-Dabovic.asp?sira=1

Panos είπε...

Αμάν! Κάτι τέτοιες εκθέτουν τις δικές μας... Πολύ μπροστά το playmaker λέμε!

Ανώνυμος είπε...

Hi I'm GREEK kai teza i gomena!!!! Xaxaxaxaxa! Poly sostos re banou!!!

KonTaz είπε...

Μόλις βρήκαμε playmaker για τον Ολυμπιακό...Ποιος McIntyre τώρα????

HAKEEM είπε...

ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails