Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

Κίτρινοι κουμπάροι

Να λοιπόν που ο Άρης κλέβει τις εντυπώσεις στην μεταγραφική περίοδο, αφού έχει προσπεράσει στην μάχη των εντυπώσεων τους (πλήρη) Παναθηναϊκό και (διστακτικό) Ολυμπιακό και παράλληλα έχει πραγματοποιήσει προς το παρόν δυο ουσιαστικές μεταγραφές. Μετά τους γαλάζιους κουμπάρους και το καρτέλ γάλακτος, που απασχόλησε την επικαιρότητα πριν από περίπου δυο χρόνια, κάνουν την εμφάνισή τους κάποιοι άλλοι κουμπάροι σε κίτρινο φόντο, αυτή την φορά και με τελείως διαφορετικές προθέσεις φυσικά: Να παίξουν μπάσκετ και να αποτινάξουν τις ταμπέλες των συμπληρωματικών και παρωχημένων παικτών, που έφεραν τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος φυσικά για τους Νίκο Χατζηβρέττα και Δήμο Ντικούδη. Ο διεθνής γκαρντ, οπαδός της ομάδας του Άρη (ένα πουλάκι μου σφύριξε ότι έβγαλε διαρκείας στο ποδόσφαιρο και στη θύρα 9, ενώ θα είναι παρών και στο φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς) έγνεψε στον παλιόφιλό του και του έδειξε το Αλεξάνδρειο ως την ιδανική λύση. Από την άλλη, ο έμπειρος φόργουορντ, που η μοναδική σχέση με τον Άρη είναι ο σκύλος του που ακούει στο συγκεκριμένο όνομα (ο Λαρισαίος είναι φανατικός οπαδός της ΑΕΛ, σε σημείο που μια φορά ενώ αγωνιζόταν η ΑΕΛ με τον Παναθηναίκό στο ποδόσφαιρο είχε πανηγυρίσει έξαλλα στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ γκολ των βυσσινί), περίμενε πρόταση από εξωτερικό και όταν εξέτασε το μοναδικό ισπανικό προσκλητήριο για συνεργασία, δεν ενθουσιάστηκε και ακολούθησε τον κουμπάρο του στην Θεσσαλονίκη. Άλλωστε, η πορεία τους είχε πάντα κοινές στάσεις, μόνο που αυτές συνέβαιναν με χρονοκαθυστέρηση. ΤΣΣΚΑ ο Νικόλας; Ακολούθησε ο Δήμος. Παναθηναϊκό ο ένας; Ξανακολουθεί ο άλλος. Ε αυτήν την φορά τρίτωσαν τις επιλογές τους, με την διαφορά ότι συνέπεσαν και χρονικά. Θα συνεχίσουν την ξέφρενη πορεία τους προς τις επιτυχίες; Το παρκέ θα είναι ο καθρέφτης.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι ο Άρης υπέγραψε τον Χατζηβρέττα, εντούτοις δεν εγκαταλείπει την περίπτωση του Τσαλδάρη και ας πρόκειται για παίκτες με κοινά χαρακτηριστικά και παράλληλα ακριβά συμβόλαια. Αυτό προκύπτει από τη νέα συνάντηση των εκπροσώπων του Άρη με τον μάνατζερ Δελημπαλταδάκη. Σε προηγούμενο άρθρο κάναμε λόγο για εκτός λογικής κίνηση, αλλά όταν υπάρχει ρευστό τότε καταρρίπτεται και αυτή... Επόμενη κίνηση Αμερικανός άσσος και Ταπούτος. Κάτι καλό μαγειρεύουν τελικά στην Θεσσαλονίκη, αρκεί να μην δοκιμάσει πρώτο το Μαρούσι τις λιχουδιές.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκτός λογικής είναι η απόκτηση του Ταπούτου και όχι του Τσαλδαρη.

Φαντάζομαι θα αποκτηθεί και αμερικάνος 2/3 γιατί αλλιώς θα μείνουμε μόνο με τον Κικι 3ποντάκια

ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!!

banou είπε...

Ο Άρης έχει ανάγκη από τριάρια, οπότε ο Ταπούτος μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Εκτός λογικής είναι η συνύπαρξη Χατζηβρέττα-Τσαλδάρη με την έννοια ότι πρόκειται για παίκτες με κοινά χαρακτηριστικά και υψηλά συμβόλαια. Απόρροια του τελευταίου η απόκτηση του Στίνσον. Αργότερα θα ανέβει άρθρο με το προφίλ του παίκτη για όσους δεν τον ξέρουν ή δεν τον θυμούνται (θα υπάρξει και βιντεάκι).

Ανώνυμος είπε...

Ο Ταπούτος πιο πολύ 4άρι ειναι πλέον παρά 3άρι.Πέρασαν οι καλοι καιροι..

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails