Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Μαγκέτι και δεν είμαι καλά

Όχι δεν είναι ψέμα! Ήρθε ο Corey Maggette! Και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τον υποδέχθηκαν με τον γνωστό ξεσηκωτικό τρόπο. Ο Αμερικανός - αν και ήταν υποψιασμένος για το τι θα αντιμετώπιζε - αρρώστησε με την επίθεση αγάπης που δέχθηκε και μάλιστα ανταποκρίθηκε, συμμετέχοντας στο μίνι πάρτυ που στήθηκε για λογαριασμό του - χοροπηδώντας και τραγουδώντας.





Μέσα στον γενικό χαμό, ο μπαγάσας πρόλαβε να κάνει και δηλώσεις: "Η επικοινωνία με την διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι σε καλό επίπεδο. Απόψε θα δω την πόλη και το γήπεδο και και στις επόμενες μέρες θα πάρω την τελική μου απόφαση". Μακάρι να αποφασίσει να γίνει προσωρινός κάτοικος Θεσσαλονίκης, αλλά επιτρέψτε μου να είμαι επιφυλακτικός, καθώς η ασφάλεια που θα πρέπει να πληρώσει ο ΠΑΟΚ είναι απαγορευτική. 

Ουδέν κακό αμιγές καλού πάντως, μιας και όταν αν ναυαγήσει η συνεργασία, ο Δικέφαλος του Βορρά θα έχει καταφέρει να δημιουργήσει θόρυβο γύρω από το όνομά του και να επικαιροποιήσει το πρεστίζ του, ενώ ο Αμερικανός σταρ θα έχει γευθεί όλες τις ομορφιές της πόλης.
ΥΓ: Οι πληροφορίες ότι ο τύπος που ποζάρει δίπλα από τον Maggette, είναι ο ίδιος που φιλάει τον Garcia, ελέγχονται ως ανακριβείς!

Related Posts with Thumbnails