Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Των buzzer beater το κάγκελο

Τι ημέρα και αυτή η χθεσινή του Ευρωμπάσκετ; Συγκλονιστικές μονομαχίες, με πολύ ένταση, αμφίρροπη εξέλιξη και μοναδικές συγκινήσεις. Μπορεί η ΕΡΤ - θέλοντας και μη - να μποϊκοτάρει τους αγώνες δίχως ελληνικό ενδιαφέρον, αλλά τα όσα συνέβησαν στην τελευταία μέρα της πρώτης φάσης των ομίλων αξίζουν ένα τιμητικό post με video-footage.

Ξεκινώ με την αναμέτρηση Γερμανίας - Λετονίας. Το παιχνίδι είναι αδιάφορο και προσφέρεται μόνο για όσους έχουν παθολογικό έρωτα με το Nowitzki, άντε και όσους έχουν την διαστροφή να εξερευνήσουν την πιθανότητα ο Bertans να είναι "NBA-material". Ωστόσο, το παιχνίδι γίνεται ντέρμπι και θα χρειαστεί να κριθεί από μια ρουκέτα τριών πόντων του Schaffartzik, ώστε να διαμορφωθεί το τελικό 81-80 υπέρ της Nationalmanschaft.


Την ίδια ώρα, εκτιλυσσόταν ένα χιτσκοκικό θρίλερ στο ντέρμπι πρωτιάς του 4ου ομίλου, μεταξύ Ρωσίας και Σλοβενίας. Οι Βαλκάνιοι προπορεύονταν για 39:59 αγωνιστικά λεπτά, αλλά οι Ρώσοι πραγματοποίησαν ολική ανατροπή και με μια "βόμβα" τριών πόντων από τον Monya γύρισαν το παιχνίδι, για να συνεχίσουν με το απόλυτο των επιτυχιών στην επόμενη φάση.

Related Posts with Thumbnails