Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα ερωτηματικό

Μην έχοντας τίποτε καλύτερο να κάνω σήμερα το πρωί, κοιτούσα τα στατιστικά επισκεψιμότητας του μπλογκ κατά την διάρκεια του Ευρωμπάσκετ. Συγκλονιστικά πράγματα για μια ερασιτεχνική γωνιά, που είναι στον αέρα χάρη στην καύλα των συντελεστών του και όσων το επισκέπτονται.

Έχουμε και λέμε 25.231 επισκέψεις σε διάρκεια ενός μήνα - ή περίπου 841 ημερήσιες! 57.434 pageviews (1.914 ημερήσιες) και συνολικά ποσοστιαία αύξηση της τάξης του 713,12% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα! Όπως έγραψε και φίλος σε φιλικό φόρουμ, σχετικά με την διεξοδική μας ενασχόληση με το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας: "αυτοί στο greekhoopz πρέπει να παίρνουνε ντόπα". Highlight αυτής της πορείας ο οδηγός για το Ευρωμπάσκετ που αποθηκεύτηκε σε 1.039  υπολογιστές - δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να διαπιστώσω πόσοι τον έχουν διαβάσει, δίχως να τον κατεβάσουν. 
Απίστευτα πράγματα έδειξε και η μηχανή "Alexa", που κατατάσσει ένα μπλογκ μέσα στους 5.000 πιο δημοφιλείς ξένους και ελληνικούς χώρους που επισκέπτονται χρήστες του ίντερνετ από την Ελλάδα!
Ειλικρινά ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την συντροφιά σας και ελπίζουμε να σας τρατάραμε ωραία πράγματα. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι με την δική σας παρέα, διασκεδάσαμε πάρα πολύ την διοργάνωση της Λιθουανίας. Τώρα όμως; Τώρα που τελείωσε το Ευρωμπάσκετ και αυτή η ωμή μπασκετική δόση υψηλού επιπέδου, τι;

Related Posts with Thumbnails