Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Για πλάκα...


Η έκφραση τους "έκαναν πλάκα" ταιριάζει γάντι στην αγωνιστική συμπεριφορά των Ράπτορς απέναντι στους Μπουλς. Σε ένα παιχνίδι που η διαφορά έπαιζε στους +/- 30 πόντους ο Τζακ Τζάρετ αποφάσισε να σπάσει την μονοτονία και να μπιζάρει ακόμα περισσότερο τους αποσβολωμένους γηπεδούχους.

Με την τελευταία επίθεση της τρίτης περιόδου να ξεκινάει από τα χέρια του, παράτησε την εξέλιξη του παιχνιδιού και άρχισε να λύνει και να ξαναδένει προκλητικά τα παπούτσια του. Από την άλλη, οι ταύροι του Σικάγο ούτε που θορυβήθηκαν, μιας και δέχτηκαν παθητικά την συμπεριφορά του αντιπάλου, πιστοποιώντας πως όχι μόνο δεν είχαν νεύρο να σουτάρουν αλλά ούτε να προκαλέσουν ένα στοιχειώδη τσαμπουκά. Βέβαια το αντάρτικο είχε αναλάβει να εκπροσωπήσει επάξια λίγο νωρίτερα ο γνωστός ταραξίας Νόα, που μετά το trash talking απέναντι στον Λεμπρόν Τζεϊμς (βίντεο που ακολουθεί), συνέχισε τον σαματά, με σκοπό να αποβληθεί και να μην συμμετέχει περαιτέρω στο ρεζιλίκι που υπέστη η ομάδα του.



ΥΓ: Συγχαρητήρια στους εμπνευστές των στοιχηματικών αποδόσεων, που έδιναν μέχρι και 7 πόντους αβάντζο στους φιλοξενούμενους και μας έστειλαν γερό ταμείο. Πάντα τέτοια!

3 σχόλια:

psilos είπε...

Δεν είναι παράβαση 5 δευτερολέπτων;

banou είπε...

Δεν υφίσταται αυτός ο κανονισμός στο ΝΒΑ, παρά μόνο σε διοργανώσεις της FIBA. Ο παίκτης μπορεί να κρατήσει την μπάλα και για 24 δευτερόλεπτα χωρίς να κάνει κάτι αντικανονικό

Ανώνυμος είπε...

Telika omws ti egine?? Poioi perasan sta playoff?? Na doume twra poso magkes einai oi Raptors

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails