Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Fantasy Euroleague Day 6


Στα πλαίσια της λίγκας Greek Hoopz Fantasy και της έκτης μέρας της Ευρωλίγκα οι επιδόσεις των συμμετεχόντων μπορεί να μην επέφερε ανακατατάξεις στην κορυφή του παιχνιδιού, αλλά αν μη τι άλλο ξεπρόβαλλαν νέοι ανταγωνιστές.
Αν συνυπολογιστεί το γεγονός ότι ο νικητής της ημέρας συγκέντρωσε 200.4 πόντους, τότε γίνεται αντιληπτό ότι οι τρεις πρώτοι της λίγκας του μπλογκ τα πήγαν εξαιρετικά. Με μια εντυπωσιακή συγκομιδή ο/η pashalica μάζεψε 154.1 πόντους, κατακτώντας την πρωτιά της αγωνιστικής, ενώ αναρριχήθηκε στην 6η θέση της συνολικής βαθμολογίας. Επίσης γερό μπάσιμο από τον Panatha-13-, που με τους 148.6 πόντους καπάρωσε την δεύτερη θέση και πλασαρίζεται στην συνολικά θέση. Σε απόσταση αναπνοής οι Athens Bhoys με 147.5 πόντους κλείνουν την τριάδα, αλλά έχουν δύσκολο έργο ενόψει συνέχειας, καθώς η 24η θέση που καταλαμβάνουν απαιτεί συνεχόμενες υπερβάσεις - όπως η τελευταία.



Στη πρώτη τριάδα της συνολικής βαθμολογίας συνεχίζει να προπορεύεται ο mantzas με 856.5 πόντους, με τους themis_vl (813.4) και PokerFace (783.1) να ακολουθούν. Ωστόσο, ο βαθμός δυσκολίας της αγωνιστικής συντέλεσε στο κλείσιμο της ψαλίδας με τους υπολειπόμενους, μιας και η πρώτη τριάδα τα βρήκε σκούρα στις επιλογές, αλλά σίγουρα εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ στα δύσκολα να σας δω μπρε πουλιά...www.fabfive.eurocupbasketball.com


A! Και στο τέλος της Α' φάσης,καλό θα ήταν και πρέπον να μας ανακοίνωνε κάποιος και την σύνθεσή του!

banou είπε...

Αυτό που προτείνεις είναι για προχωρημένη εξάρτηση :)

bhoy είπε...

Να κάνω μια τεχνικής φύσεως ερώτηση;

Δε ξέρω τί μπορεί να έκανα..αλλά πλέον πατώ το κουμπί για SELL κι ενώ μου ανοίγει το νέο παράθυρο,πλέον βλέπω μια ολόλευκη σελίδα!Μάλιστα αντί για την ακριβή διεύθυνση,γράφει: "αναζήτηση σελιδοδεικτών κι ιστορικού¨.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

banou είπε...

Είναι προσωρινό το πρόβλημα - μου συμβαίνει και εμένα καμιά φορά. Καταρχήν σβήσε τα cookies και μετά κάνε refresh όταν σου κολλάει ή απλά πάτα enter πάνω στην γραμμή των διευθύνσεων

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails