Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Αll (W)right...

Μετά από περίπου ένα μήνα παραμονής στην Θεσσαλονίκη, ο Αμερικανός πάικτης Μπρέισι Ράιτ εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας του Άρη. Τόσο καιρό προπονούνταν με την ελπίδα να φτάσει στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο, μιας και είχε να αγωνιστεί πάνω από 2 μήνες. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να είναι πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση, με τους ανθρώπους του Άρη να φυλάνε τα νώτα τους κι έτσι μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν σκεπτικοί στο ενδεχόμενο συνεργασίας. Από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας όταν και τα αποτελέσματα των τελευταίων εργομετρικών εξετάσεων πιστοποίησαν ότι ο παίκτης είναι πλέον καλά, άνοιξε ο δρόμος για την απόκτησή του, αφού ο Άρης θα χρειαστεί έναν τέτοιο παίκτη για τα play-off. Έτσι φάνηκε ότι καλώς επέμειναν οι διοικούντες για τον συγκεκριμένο παίκτη, αδιαφορώντας για τους κακοπροαίρετους, που το μόνο που ήξεραν είναι να αναρωτιούνται για ποιό λόγο δεν αντικαθιστάθηκε με κάποιον άλλο παίκτη πιό έτοιμο.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν η παρουσία του Ράιτ στον αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο όπου με 6 πόντους (1/2 βολές, 1/2 διπ., 1/3 τριπ. σε 10:58) βοήθησε τον Άρη να κατακτήσει ακόμα ένα διπλό που τον φέρνει σε θέση ισχύος για την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Υ.Γ. Πληροφορίες από... έναν αδερφό ότι ο Ράιτ δεν έπαιζε για να μην τον... ματιάξουν κρίνονται ως αναληθείς!!! Για όσους έχουν καταλάβει...

1 σχόλιο:

Paris είπε...

O paixtis pou markarei ton Rait einai idios o Robinio!!!!!!!! :PPPPPPPP

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails