Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Κιτρινόμαυρες "σκούπες"

Άρης και Μαρούσι είναι από χθες οι δύο ομάδες που συντροφεύουν τους "αιωνίους" στα ημιτελικά του ελληνικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ματσόν επικράτησε και στο Ελληνικό επί του Πανιωνίου, με 79-75 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση των play off, με 2-0 νίκες. Όπως και στο πρώτο ματς, η επικράτηση του Άρη ήταν δύσκολη, με τη νίκη να έρχεται στα τελευταία λεπτά. Σημασία έχει όμως το αποτέλεσμα το οποίο "κρατάει" τους Θεσσαλονικείς εντός του μεγάλου στόχου της χρονιάς, που είναι η έξοδος στην Ευρωλίγκα. Από την άλλη, ο Πανιώνιος είχε την ευκαιρία στο πρώτο ματς να ανατρέψει τα δεδομένα της σειράς αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Η χρονιά πλέον, μόνο επιτυχημένη δε μπορεί να χαρακτηριστεί για την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, το Μαρούσι "σκόρπισε" τον Πανελλήνιο στους "πέντε ανέμους", κερδίζοντας μέσα στην Κυψέλη με 93-57! Έτσι η ομάδα του Μαρκόπουλου, "έκλεισε" τη σειρά με νίκες 2-0 υπέρ της, πιστοποιώντας την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα. Αντίθετα ο Πανελλήνιος απογοήτευσε με τις εμφανίσεις του το τελευταίο δίμηνο και δικαίως "πάει σπίτι του" για φέτος. Παναθηναϊκός-Άρης και Ολυμπιακός-Μαρούσι είναι λοιπόν τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης, με τους πρώτους αγώνες να διεξάγονται στις 9 και 10 Μαΐου, αντίστοιχα.

3 σχόλια:

lsaris είπε...

Αντε Πανιώνιοι βγάλτε ανακοινώσεις τώρα....Τις περιμένουμε...Με κόντρα διαιτησία και από το -14 ο Άρης έκανε το...σουίπ.
Μπορούμε πλέον να ονειρευόμαστε ακόμα μεγαλύτερα πράγματα. Σίγουρα πλέον αρχίζουν τα δύσκολα αλλά...ποτέ δεν ξέρεις.Η μπάλα(ακόμα και η πορτοκαλί) είναι γένους θυληκού. Όλοι μας έχουμε δικαίωμα στο όνειρο!!!
Είδαμε όλοι μας ότι δεν κερδίζει το μπάτζετ!!!

Ανώνυμος είπε...

Lsaris, αν θες τη γνώμη μου ο Ματσόν μάλλον δε θα τα χτυπήσει καν τα παιχνίδια με τον ΠΑΟ. Όχι γιατί είναι ηττοπαθής αλλά γιατί είναι αρκετά έξυπνος και θα κρατήσει δυνάμεις για το μικρό τελικό. Δε νομίζω ότι ο Άρης μπορεί να χτυπήσει τον ΠΑΟ, πόσο μάλλον σε σειρά που κρίνεται στις 3 νίκες όπου ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες έκπληξης.

lsaris είπε...

Γνώμη μου είναι φίλε μου Sixama ότι η "κατάρα" του Άρη είναι να παλεύει όλους μα όλους του αγώνες ανεξαρτήτως αντιπάλου. Κανένας δεν είπε ότι θα περάσει τον ΠΑΟ. Μακάρι αλλά είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο. Εαν ήσουν οπαδός του Άρη θα καταλάβαινες τι ακριβώς εννοώ όμως. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Άρης να μην παλέψει τους αγώνες.

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails