Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Σσσσσσ... αρχίζει

Ναι λοιπόν το ντέρμπυ αρχίζει. Το φανταστικό κλίμα που δημιούργησαν οι Ομπράντοβιτς, Αλβέρτης, Γιαννάκης και Παπαλουκάς στη συνέντευξη τύπου αποτέλεσε τελικά την απόλυτη ηρεμία, που προηγείται της καταιγίδας. Το σάλπισμα για την έναρξη των εχθροπραξιών ένθεν και ένθεν, το σήμανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, γιος του προέδρου της πράσινης ΚΑΕ και ιδιοκτήτης της εφημερίδας "Η Πράσινη", όταν διατυμπάνιζε ότι θα παρευρεθεί στο ΣΕΦ. Κάτι τέτοιο φυσικά και νομιμοποιείται να το κάνει, ωστόσο πέρα από το γεγονός ότι η συγκεκριμένη κίνηση δυναμιτίζει εξ' ορισμού το κλίμα, πρόλαβε ήδη να σηκώσει ανακοίνωση, με την οποία κατηγορούσε την διοίκηση του Ολυμπιακού για... αργοπορία απάντησης στο αίτημά του (πρώτα το ανακοίνωσε μέσα από την εφημερίδα του και μετά συνέταξε επιστολή για να το επισημοποιήσει), αλλά και να καυτηριάσει την ερυθρόλευκη πλευρά για ελλιπή μέτρα προστασίας των πρασίνων. Δεν ξέρω αν κατάφερε να κερδίσει την μάχη των εντυπώσεων και να συσπειρώσει την παναθηναϊκή πλευρά, το σίγουρο είναι ότι έκανε θόρυβο. Όπως άλλωστε και πέρσι, όταν με ανακοίνωση υποστήριζε ότι οτιδήποτε συμβεί στον Γιαννάκη είναι δικαιολογημένο, αφού ο ερυθρόλευκος κόουτς είναι προκλητικός...

Ας μιλήσουμε, όμως, με γεγονότα για την ευστάθεια των επιχειρημάτων του πράσινου παράγοντα. Οι πτυσσόμενες εξέδρες σίγουρα φέρνουν πιο κοντά τον κόσμο στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ωστόσο η απόσταση των 18 μέτρων είναι σαφώς μεγαλύτερη από την αντίστοιχη των 6 μέτρων που λαμβάνει χώρα στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η πράσινη διοίκηση πρωτοστάτησε στην παγίωση της απαγόρευσης της μαζικής μετακίνησης των φιλοξενούμενων φιλάθλων, έστω και στον πέμπτο αγώνα. Από την άλλη, η ερυθρόλευκη πλευρά έσπευσε να απαντήσει με ανακοίνωση και αφού διατύπωσε τις δικές της μπηχτές, του γνωστοποίησε ότι θα είναι στη διάθεσή του 15 προσκλήσεις στα VIP και Executive A του ΣΕΦ. Ωστόσο, μετά τον επικοινωνιακό πόλεμο και το πολωμένο κλίμα που εισήχθη, αμφιβάλλω πολύ αν θα κατηφορίσει προς το Φάληρο. Όχι ότι σκόπευε να το κάνει ποτέ. Πάντως αν αλλάξει γνώμη, μου απομένει ένα έξτρα εισιτήριο. Είπαμε, όλοι οι καλοί χωράνε.

Υ.Γ.: Προσωπικά διασκεδάζω απίστευτα με τον χαρτοπόλεμο των ανακοινώσεων πριν τους τελικούς, όταν ο καθένας προσπαθεί να προωθήσει μια εικόνα αδικημένου και αθώου, ενώ η αντίπαλη πλευρά παρουσιάζεται ως εοσφωρική. Επιτέλους! Οι τελικοί που όλοι αγαπήσαμε επέστρεψαν!

3 σχόλια:

MOLEMOU είπε...

GIA NA DOUME TI 8A EXOUME KAI FETOS?KALHSPERA APO TO MONAXO

Rex7 είπε...

Ελα, θα περασεις καλα αναμεσα μας

007 είπε...

ithikos aftourgos ton oson sinevisan sto Sef einai kai o giannakopoulos jounior, pou prokalouse apo thn fyllada tou kai dynamitize to klima! AISXOS!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails