Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Και το όνομα αυτού... Αντόν Γκαβέλ

Ο τρίτος αγώνας της σειράς των μικρών τελικών, αποτελεί πλέον παρελθόν με τον Άρη να έχει συντρίψει το Μαρούσι στη Θεσσαλονίκη με σκορ 82-57 και να παίρνει κεφάλι με επι μέρους σκορ 2-1. Ήταν ένας ωραίος αγώνας όπου ο Άρης έδειξε το καλό του πρόσωπο, την ίδια στιγμή που το Μαρούσι παρουσιάστηκε κατώτερο των περιστάσεων και με μία τραγική(ίσως) εμφάνιση, έδειξε ότι δύσκολα θα αποφύγει την τέταρτη θέση.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε στον αγώνα πολύ πιο αποφασισμένη σε σχέση με τον πρώτο αγώνα και κατάφερε από τα πρώτα κιόλας λεπτά να έχει μία διαφορά ανάμεσα στους 10 και 15 πόντους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, η μπάλα να είναι πιο ελαφριά και να λειτουργούν εύκολα τα συστήματα του κόουτς Ματσόν. Από την άλλη, το Μαρούσι εγκλωβίστηκε από τους αμυντικούς μηχανισμούς των κιτρίνων.

Ένας παίκτης ήταν αυτός που ξεχώρισε περισσότερο απ'όλους για μένα. Το όνομά του είναι Αντόν Γκαβέλ. Ο Σλοβάκος έκανε σχεδόν τα πάντα... Σκόραρε 12 πόντους (3/7 διπ. , 2/3 τριπ.) αλλά πάνω απ'όλα έπαιξε καταπληκτική άμυνα πάνω στον Κις, όπου στην κυριολεξία τον έσβησε, με συνέπεια το Μαρούσι να μην μπορεί να ολοκληρώσει τις επιθέσεις του. Ο άλλος MVP για μένα ήταν ο Άντριου Μπετς. Ο ψηλός του Άρη έκανε πάρτυ κάτω από τα καλάθια και με 16 πόντους (2/3 βολές, 7/7 διπ.) ήταν ο πρώτος σκόρερ του Άρη. Να μην ξεχνάμε ότι είχε και 9 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 4 επιθετικά. Επίσης, ο Σπένσερ Νέλσον ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν(16 πόντοι με 1/1 βολή, 6/9 διπ. 1/4 τριπ. 7(3+4) ριμπάουντ).

Ας δούμε λίγο τώρα το... εξωαγωνιστικό. Ο κόσμος του Άρη ήταν και πάλι παρόν στον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς (μέχρι τον επόμενο) και έδωσε με τον παλμό του, την ώθηση στην ομάδα για να καταφέρει να πάρει μία, ευρείας έκτασης, νίκη. Οι οργανωμένοι του Super 3 μαζί με την μπάντα έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα για άλλον ένα αγώνα.

Ραντεβού πλέον το Σάββατο το απόγευμα στις 19:00 για τον τέταρτο αγώνα στο κλειστό του Αμαρουσίου.

1 σχόλιο:

serddd είπε...

Ωραίο και χαλαρό ματσάκι αν και αναμενώμενο απο lsaris όπως δήλωσε πολύ πριν την έναρξη του αγώνα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, απλά ότι έτσι πρέπει να γίνει και μέσα στο Μαρούσι να τελειώνουμε με την υπόθεση τρίτη θέση.

Υ.Γ. Ο τυπάς με τα λωκοδάχτυλα στην αρχή απο το βιντάκι απλά ΓΑΜΑΤΟΣ!!!! :Ρ

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails