Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Στο... ρινγκ Λέικερς-Νάγκετς!

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο ιδιοκτήτης του WWE Βινς Μακμάν να τιμωρήσει τους Ντένβερ Νάγκετς για το γεγονός ότι παρουσιάστηκαν... αφιλόξενοι προς την εταιρεία του. Το RAW της Δευτέρας ήταν προγραμματισμένο εδώ και μήνες να λάβει χώρα στο Ντένβερ. 'Ελα όμως που οι τοπικοί Νάγκετς υποδέχονταν τους Λέικερς στο Πέπσι Σέντερ για τον τέταρτο τελικό της Δύσης την ίδια μέρα και ώρα... Αντ' αυτού, το σόου έγινε στο Στέιπλς Σέντερ των αντιπάλων Λέικερς.

Το main event της βραδιάς ήταν πολύ απλό: μια πεντάδα από τους "καλούς" της ιστορίας βγήκε στο ρινγκ φορώντας τις εμφανίσεις των "λιμνανθρώπων" και αντιμετώπισε μια πεντάδα "κακών" που ήταν ντυμένοι στα χρώματα της ομάδας του Κολοράντο. Νικητές ήταν φυσικά οι "Λέικερς" μπροστά στο κοινό τους, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το μύνημα αντίποινων που έστειλε προς το Ντένβερ ο πανίσχυρος άντρας της κορυφαίας βιομηχανίας επαγγελματικής πάλης.

Η παρουσίαση των ομάδων έγινε σε στυλ NBA, αν και οι αναλογίες δεν τηρήθηκαν και τόσο πιστά... Ο Τζον Σίνα, ο Μπατίστα και η παρέα τους έδωσαν ένα εξαιρετικό ματς απέναντι στους Μπιγκ Σόου, Ράντι Όρτον και τρεις ακόμη παλαιστές ντυμένους στα γαλάζια. Φυσικά, κάποιες δεκάδες χιλιόμετρα στα βορειοανατολικά, ο Καρμέλο Άντονι και η παρέα του είχαν διαφορετική άποψη και νικούσαν την ομάδα του Κόμπι, ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 2-2, σε πραγματικό μπάσκετ αυτή τη φορά.

Related Posts with Thumbnails