Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Λάρυ εσύ σουπερστάρ



Μπορεί η σειρά των μικρών τελικών να είναι αντρίκια και να πέφτουν κορμιά για μια θέση στον ήλιο της Euroleague, αλλά όλα αυτά ωχριούν μπροστά σε έναν σόουμαν που δυστυχώς η φύση δεν τον προίκισε με πλούσιο αθλητικό ταλέντο, με συνέπεια να εγκλωβίζεται στην γκρι φόρμα εργασίας. Ο λόγος φυσικά για τον αγαπημένο Λάζαρο Βορεάδη, που κλήθηκε να διευθύνει τον χθεσινό αγώνα μεταξύ Αμαρουσίου και Άρη. Του Λάρυ, λοιπόν, ναι μεν του έχει βγει το όνομα και τον βλέπουν με μισό μάτι και τα δυο μέτωπα, που κοντράρονται για την τρίτη θέση του πρωταθλήματος, αλλά και ο ίδιος κάνει ότι είναι στο χέρι του για να γίνεται πιο αντιπαθής...

Οι Θεσσαλονικείς είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι από την αντιμετώπιση, που έτυχε η ομάδα τους στον
αλησμόνητο τελικό Κυπέλλου το 2005 στο Λίντο του Ηρακλείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι εξαιτίας της απόδοσης και του Βορεάδη, αποχώρησαν 3.5 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα και οι πέντε "αρχιδιαιτητές", που απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΟΚ. Οι Συμεωνίδης, Δουβής, Μεταφτσής, Μαγγανάς και Παπαδόπουλος δεν άντεχαν να βλέπουν άλλο τα τραγικά διαιτητικά λάθη, όπως οι ίδιοι δήλωσαν και αποχώρησαν από τις θέσεις τους. Αργότερα ο Συμεωνίδης είπε σε παράγοντες του Άρη ότι: "έχετε δίκιο ότι κι αν πείτε για τη διαιτησία, ήταν απαράδεκτη". Εκείνο το βράδυ οι φίλοι των κιτρινόμαυρων δεν του το έχουν συγχωρέσει ποτέ και είναι το πρώτο που τους έρχεται στο μυαλό όταν τον βλέπουν να διαιτητεύει. Από την άλλη, οι Αμαρουσιώτες κατηγορούν τον διεθνή Έλληνα referee, ότι προσπαθεί να αποτινάξει από πάνω του τις αμαρτίες του παρελθόντος αβαντάροντας τον Άρη, όποτε αυτός αγωνίζεται εναντίον της αθηναϊκής ομάδας. Το επιχείρημά τους; 3/3 ο Άρης στο κλειστό του Αγίου Θωμά με Βορεάδη διαιτητή.

Εκεί, λοιπόν και παρότι όλα τα μάτια είναι στραμένα πάνω του και όλες οι πλευρές προκατηλημένες απέναντί του, ο ίδιος δεν διστάζει να κλέψει την παράσταση.
Αφορμή αυτή τη φορά μια ροχάλα, που προσγειώθηκε στο κεφάλι του. Το παιχνίδι διακόπτεται και επιμένει να αδειάσει το πέταλο που βρίσκεται πίσω από την μπασκέτα και στεγάζει τους γηπεδούχους. Όλα αυτά βέβαια τα διατυπώνει και με χειρονομίες, προκειμένου να καταλάβουν όλοι το πόσο ενοχλήθηκε. Αφού κατάφερε να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας, έστω για λίγο πάνω του, παραιτήθηκε από το αίτημά του. Είχε μεσολαβήσει και η ερώτηση του Ελληνιάδη "αν θα τολμούσε να κάνει το ίδιο στο ΣΕΦ και στο ΟΑΚΑ"... Εμένα δεν θα μου φαινόταν καθόλου παράξενο... Εδώ κατάφερε να εκνευρίσει αρένα 20.000+ Παρτιζάνων... Λάρυ εσύ superstar!

4 σχόλια:

razumuhin είπε...

tou xalase to malii rohala

Ανώνυμος είπε...

les ekei pou ton eftisan na fitrosi mali kai meta na mas zitaei na ton ftynoyme kai emeis? gi ayto paei girevontas? na mas to pei sta isa xrrrrsp

Rex7 είπε...

γεια σου λαρι αστερι!!!! ποιος λεμπρον, ποιος κομπι! οταν βαζεις την σφυριχτρα εσυ στο στομα παγωνεις τον χρονο!!!!!

redfan είπε...

χαχαχαχα φοβερο το βιντεο

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails