Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...

Ο τίτλος τα λέει όλα... Καλά ήταν ώς εδώ για την ομάδα του Άρη αλλά πλέον θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό. Οι αγώνες με τον Πανιώνιο τελείωσαν και ο Άρης πέρασε με 2-0 νίκες εναντίον των Νεοσμυρνιωτών, σε δύο αγώνες άκρως συναρπαστικούς, που κρατούσαν αμείωτο το ενδιαφέρον όσων τους παρακολούθησαν. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης φάνηκε πιο έτοιμη από τον Πανιώνιο και παράλληλα διψασμένη για την είσοδο στα ημιτελικά. Αυτά όμως τελείωσαν.

Τώρα στους αγώνες με τον Πρωταθλητή Παναθηναϊκό η ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να αποκλείσει τους πράσινους αλλά όλοι μας δικαιούμαστε να ονειρευόμαστε. Ο Άρης δεν έχει να χάσει τίποτα από αυτό το ζευγάρι. Κανένας δεν θα κατηγορήσει την ομάδα αν δεν περάσει στα τελικά. Άλλωστε ο βασικός στόχος είναι η κατάκτηση της 3ης θέσης. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες θα παίξουν ελεύθερο μπάσκετ και θα θελήσουν να κάνουν καλές εμφανίσεις. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν το άγχος με το μέρος τους. Επίσης, δεν συμφωνώ με την άποψη ότι ο Άρης δε θα τα δώσει όλα για να κρατήσει δυνάμεις για τα ημιτελικά και την προσπάθεια εξόδου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Euroleague. Η ομάδα εδώ και πάρα πολλά χρόνια μας έχει δείξει ότι παλεύει κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός. Έτσι θέλουμε και τώρα να δούμε έναν Άρη που θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη περνώντας στα τελικά του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει ο Άρης να προσπαθήσει να φέρει τη σειρά σε 4 ή 5 αγώνες αλλά πρώτα να διαφυλάξει την έδρα του. Πως θα γίνει αυτό; Μα φυσικά, με τη μαχητικότητα που διακρίνει τη φετινή ομάδα αλλά και με τη δύναμη που παρέχει ο κόσμος, ο οποίος φαίνεται ότι θα γεμίσει το Αλεξάνδρειο δίνοντας ώθηση στην ομάδα. Φέτος ο κόσμος αυτός, που πικράθηκε από την ποδοσφαιρική ομάδα, θέλει να δει μεγάλα πράγματα από τον μπασκετικό Άρη. Αυτό μας έμεινε και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να νιώσουμε μεγαλύτερη χαρά. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, κανείς δεν το αμφισβητεί, αλλά όλες οι ομάδες έχουν τις αδυναμίες τους και είμαι σίγουρος ότι ο Αντρέα Ματσόν στο F4 του Βερολίνου, πρόσεξε πάρα πολύ τους αγώνες του Παναθηναϊκού για να προσαρμόσει την ομάδα στον τρόπο παιχνιδιού των πρασίνων.

Κάπου εδώ να κάνω κι ένα σχόλιο για τον ΕΣΑΚΕ που έχει βγάλει ήδη το πρόγραμμα των 3 πρώτων αγωνιστικών. Οι αγώνες που θα γίνουν στο Αλεξάνδρειο (είτε είναι 1, είτε 2) θα γίνουν ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00!!! Κύριοι του ΕΣΑΚΕ την επόμενη φορά να τους βάλετε στις 11:00 για να μην μπορέσει κανένας να παρεβρεθεί στον αγώνα. Τους αγώνες του Αμαρουσίου με τον Ολυμπιακό γιατί τους βάλατε στις 21:00;;; Φοβάται κάποιος τη δύναμη του κόσμου του Άρη; Η ομάδα του Παναθηναϊκού μπορεί και χωρίς τέτοιες βοήθειες... Άλλωστε είμαι σίγουρος ότι θα δούμε τον κ. Βορεάδη να σφυρίζει πάλι σε αγώνες του Άρη.

4 σχόλια:

MOLEMOU είπε...

AFOU SO8IKAME EMEIS AS KANETE ESEIS OTI 8ELETE XA XA ME OLI THN KALH DIA8ESI GIA PIRAGMA-KALHMERA APO TO MONAXO KAI ENAN TRIKALINO

lsaris είπε...

Καλημέρα φίλε μου MOLEMOU.Όλα τα καλοπροαίρετα μηνύματα είναι δεκτά. Προσωπική μου άποψη και θέληση ήταν να παραμείνετε στην κατηγορία. Χρειάζονται ομάδες από την περιφέρεια για να έχουμε ένα δυνατό πρωτάθλημα.

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ..ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ....

makis4gold είπε...

Me ligi tixi ta panta ginonte! Alloste an iparxei mia periptosi na efnidiasei o Aris ton Panathinaiko afto einai tora pou oi prasinoi einai methismenoi apo tin euroleague

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails