Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Εν πάση περιπτώσει

Το βίντεο της τελευταίας επίμαχης φάσης του πρώτου τελικού των ελληνικών Play Offs

11 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥΝΤΟΣ είπε...

ΜΗΤΣΟ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΑ ΠΟΘ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΕΡΑ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΤΣΙ.

Ανώνυμος είπε...

"Εδώ θα μπορούσε να δοθεί φάουλ...Εν πάσει περιπτώση"
Ντροπή σου Φιλέρη! Έχεις βγάλει και λεφτά από τον Ολυμπιακό...

Ανώνυμος είπε...

μετρησε κανεις τα βηματα του τεο?εχω την εντυπωση οτι ειναι τρια,αλλα μπορει να κανω και λαθος

SoF 3D είπε...

Sorry φίλοι ολυμπιακοί αλλά έκανε τρία βήματα & μετά του γίνεται φάουλ... πρέπει όμως να βάλετε και τις φάσεις που έφεραν το ματς στο καλάθι... μην τα βλέπουμε μονόπλευρα...

Ανώνυμος είπε...

οντως δεν χωραει αμφιβολια,ειναι βηματα.ας οψεται το non call στα τελευταια δευτερα

makis4gold είπε...

Eleos re pedia... Ne ontos den xorai amfivolia afou to ipe o Sof 3d... Eleos! o papaloukas esto k gia dekata den exi oloklirosi tin dripla ke to ipotithemeno 3o vima ine vima driblas. meta akolouthi mpasimo. oses fores ke an to dite pali etsi tha ine.................

Ανώνυμος είπε...

εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι κανει 3 βηματα και μετα σηκωνεται.εν παση περιπτωσει

redfan είπε...

Ναι.. Εν πασει περιπτωσει πανω στην τριπλα κανει το πρωτο βημα που λετε και μετα πιανει τη μπαλα και με τα δυο χερια και ξεκιναει μπασιμο.
Απο την αλλη καποιος φιλος ειπε να δουμε τα σφυριγματα που εφεραν το ματς να ειναι στα ισια? Δηλαδη το φαουλ που δεν δοθηκε ποτε στον Τσιλντρες, το πεμπτο του Μπουρουση που εχει προηγηθει φαουλ του Πεκοβιτς? Ολα αυτα στις τρεις τελευταιες επιθεσεις του αγωνα.

Απο την αλλη, δεν υπαρχει ρε παιδια παραβαση στο διχτακι? Δεν ειναι ξεκαθαρο?

Ανώνυμος είπε...

η φαση ειναι συνηθισμενη φαση παπαλουκα.αν ηταν αλλες οι συνθηκες και δεν τελειωνε ο χρονος πιθανοτατα θα ειχε πασαρει τη μπαλα αντι να υποπεσει στο λαθος.αφου εχει παρει τον διαδρομο απο τον σαρας με τις προσποιησεις ξεκιναει το πρωτο του βημα με τη μπαλα στα δυο του χερια.επειτα ο σαρας τον ακολουθει στα δυο επομενα βηματα και στο αλμα.συνολο τρια βηματα.

Ανώνυμος είπε...

δλδ,για να κανω πιο ξεκαθαρο αυτο πουλεω πιο πανω,αφοτου ο τεο ξεφορτωθηκε απο πανω του τον σαρας(που του εχε κολλησει σαν βδελλα), αντι να προστατεψει τη μπαλα,να εξασφαλισει την κατοχη της και να παρει ορμητικα τον διαδρομο,συνεχησε να τριπλαρει?για πιο λογο?

Serddd είπε...

Πραγματικά έχετε πολύ πλάκα όταν μαλώνετε μεταξύ σας για διαιτησία. Γίνεστε οι γραφικοί που κατηγορείτε τους υπόλοιπους όταν τους σκίζουν οι διαιτητές στα παιχνίδια με εσάς.

Φαγωθείτε ακόμα λίγο....στο τέλος θα βρείτε την άκρη...

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails