Τρίτη 26 Μαΐου 2009

" Έλεγα να σου στείλω ένα γράμμα"

Κύριοι Αγγελόπουλοι,

Ύστερα από το σημερινό διασυρμό της ομάδας, στην οποία με επιλέξατε για προπονητή, θέλω να σας εκφράσω τα εξής:

Είναι γεγονός πως παρόλο που είχα να
διαχειριστώ ένα μπάτζετ 30 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ απέτυχα παταγωδώς στο έργο μου.

Είναι γεγονός πως παρόλο που είχα έναν ολόκληρο χρόνο στη διάθεσή μου, έφτασα στο σημείο να παρουσιάσω μία ομάδα χωρίς αρχή και τέλος.

Είναι γεγονός πως απέτυχα να εκμεταλλευτώ το ταλέντο των πολύ καλών παικτών που διαθέτω.

Είναι γεγονός πως δεν κατάφερα να δημιουργήσω ψυχολογία και νοοτροπία νικητή στους παίκτες της ομάδας μου, με αποτέλεσμα στα κρίσιμα ματς να είναι φοβισμένοι.

Είναι γεγονός πως απέτυχα να διαχειριστώ παίκτες με ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση όπως οι Σκορτσιανίτης και Τεόντοσιτς, με συνέπεια να έρθω σε ρήξη μαζί τους.

Είναι γεγονός πως δε μπόρεσα να δημιουργήσω ούτε έναν αυτοματισμό στην επίθεση της ομάδας, με αποτέλεσμα οι επιθέσεις να στηρίζονται σε καθαρά ατομικές πρωτοβουλίες και αυτοσχεδιασμούς.

Είναι γεγονός πως απέτυχα στο κοουτσάρισμα σε πολύ κρίσιμους αγώνες της χρονιάς.

Είναι γεγονός πως το μπάσκετ που έπαιξε η ομάδα είναι
αναχρονιστικό και δεν ταιριάζει στα χαρακτηριστικά των παικτών της.

Είναι γεγονός πως ο συνεργάτης μου, που ο ίδιος επέλεξα,
Μάνος Μανουσέλης με παρέσυρε σε αρκετές άστοχες επιλογές κατά τη διάρκεια της χρονιάς και έχει και αυτός το ίδιο μερίδιο ευθύνης με εμένα.

Είναι γεγονός πως δεν κατάφερα να
διαβάσω, ούτε στο ελάχιστο, το παιχνίδι του μεγάλου αντιπάλου μου, με αποτέλεσμα να χάσω σε όλα τα κρίσιμα ματς που έπαιξα αντίπαλός του.

Αναλαμβάνω την
ευθύνη για όλα τα παραπάνω και αφού σας ευχαριστήσω που μου δώσατε την ευκαιρία να προπονήσω μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, θέτω, από απόψε το βράδυ κιόλας, την παραίτησή μου από την τεχνική ηγεσία, στη διάθεσή σας.

Μετά τιμής,

Παναγιώτης Γιαννάκης

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

auto to ar8ro sou einai i teleia apantisi sto ar8ro sou meta to prwto mats...no offense kiolas alla paralirouses sto proigoumeno!

Ανώνυμος είπε...

no offense kiolas alla paralirouses sto proigoumeno!sumfwnoume file....

redfan είπε...

Και το προηγουμενο αρθρο και αυτο δεν γραφουν ψεμματα. Το ενα δεν αναιρει το αλλο.

Τωρα οσο για τον Γιαννακη. Κοιτα να δεις, αν καποιος εχει την ελαχιστη αξιοπρεπεια να δεχεται το βαρος των ευθυνων του, απο χτες κιολας επρεπε να βρισκεται μια παραιτηση στα γραφεια του Ολυμπιακου. Αλλα ο Γιαννακης νομιζει οτι με μια ψευτικη συγνωμη και με ενα "την Παρασκευη θα ειναι ενα διαφορετικο παιχνιδι" καθαρισε!

Αγγελοπουλοι.. ξυπνατε.

Ανώνυμος είπε...

SYMFONW...

Ανώνυμος είπε...

DIWWWWWWWWKSTEEEE TON GIANNAAAAAAAAKKHHHHH... FEEEEEEEERTTTEEEEEEE THN G...

KonTaz είπε...

Sixama,στα είχα πει και στο άρθρο σου για τον πρώτο τελικό,ότι δηλαδή δεν φταίει κανείς διαιτητής για αυτό το χάλι που θέλει να ονομάζεται Ολυμπιακός...Χθες,ντράπηκα πάρα πολύ για την ομάδα μου,αλλά παρ'ολα αυτά παρακολούθησα μέχρι τέλους το παιχνίδι μήπως και δω έστω και λίγο φιλότιμο από τον Ολυμπιακό...Μόνο ο Σέρβος και ο Γιάννης έδειξαν τουλάχιστον να τιμάνε τα χρήματα που πέρνουν...Ο φοβισμένος και "υπομονετικός νηφάλιος" Γιαννάκης και ο "πιάσε ένα τζατζίκι στο 4,και ο απέτυχα με το Περιστέρι με το μεγαλύτερο budget όλων των εποχών στην Α2"Μανουσέλης ΠΑΡΑΚΑΛΩ να διατηρήσουν ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΎΓΟΥΝ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΕΡΣΟΝ...Αυτό ισχύει και για τους εξής παίκτες:Βούισιτς,Σκλαβενίτης,Χαλπερίν,Γκριρ(κρίμα και τον είχα σε μεγάλη εκτίμηση)Childress,Εrceg,Πελεκάνος...Καλύτερα να παίζουμε με Σλούκα...Χίλιες φορές από το να παίζουμε με τους μισθοφόρους και να μας κάνουν πλάκα με τον Σάκοτα...Δεν θα πω στους Αγγελόπουλους τι να κάνουν,ποιος είμαι άλλωστε για να κάνω κάτι τέτοιο,αλλά καλό θα ήταν να παραδειγματιστούν από τις ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΣΟΥΛΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ...Δεν μπορεί,και μία ΚΑΕ σαν επιχείρηση είναι...Και συνήθως οι βάσεις μπαίνουν από το προπονητικό team και το υπόλοιπο stuff...Sixama περιμένω ένα post για το ρόστερ του Ολυμπιακού,τα λάθη στον σχεδιασμό του και ποιοι πρέπει να μείνουν....Την Πέμπτη 10.30 το βράδυ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ...Μας ντροπιάσατε,σκεφτείτε το πριν μπείτε να παίξετε την Πέμπτη το βράδυ....

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιαννάκης δυστυχώς δεν πρόκειται να παραιτηθεί, όχι γιατί πιστεύω πως δεν έχει αξιοπρέπεια (τον θεωρώ από τους πλέον αξιοπρεπείς ανθρώπους του ελληνικού αθλητισμού), αλλά γιατί δε δέχεται ότι έχει αποτύχει και θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα που έχει για το πρωτάθλημα (όσο και αστείο αν ακούγεται αυτό). Πάντως νομίζω ότι η απομάκρυνσή του είναι θα πρέπει πλέον να θεωρείται δεδομένη και κάποια στιγμή μετά τους τελικούς θα ανακοινωθεί. Για τον "πιάσε ένα τζατζίκι στο 4" θα τα πούμε σύντομα Kontaz γιατί και εγώ του τα έχω μαζεμένα για δύο συγκεκριμένα ζητήματα της ομάδας. Το post που ζητάς θα ανέβει σίγουρα μετά τους τελικούς. Την Πέμπτη πάντως καλό είναι να επικρατήσει ηρεμία γιατί ήδη έχουμε φάει 2 αγωνιστικές και αν γίνουν τα ίδια με τη Δευτέρα, προβλέπω του χρόνου να πάμε στο ΣΕΦ μετά τα Χριστούγεννα...

KonTaz είπε...

Όσο για το comment σου στο redplanet,εγώ θέλω Πιανιτζάνι ή Μεσίνα και ας είναι ο καλύτερος πελάτης του Ζοτς...Και Σφαιρόπουλος πίσω οπωσδήποτε,δεν το αντέχω τον "ένα τζατζίκι στο 4"....Αν και δεν βλέπω να φεύγει ο Γιαννάκης...Όσο για το 3ο match,τουλάχιστον ας σεβαστούν τους εαυτούς τους και τα χρήματα που πέρνουν και να μην ξαναντροπιάσουν την φανέλα που φορούν....Btw που χάθηκε ο banou???Τόση πίκρα πια???:P :D

Ανώνυμος είπε...

φίλε KonTaz.Pstrm συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενά σου...αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιό είναι το πρόβλημά σου με τον ΣΑΚΟΤΑ!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails