Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Το ανέκδοτο του μικρού τελικού

Μόλις ολοκληρώθηκε, λοιπόν, ο μικρός τελικός της διοργάνωσης με νικητές τους μπλαουγκράνα (79-95). Πρόκειται αναμφισβήτητα για το πιο ανούσιο παιχνίδι της σεζόν και κάθε φορά που διεξάγεται επιβεβαιώνεται το... άκυρο του πράγματος. Οι ομάδες έχουν αδειάσει από ενέργεια και κίνητρα από τους ημιτελικούς, με συνέπεια να παίρνουν χρόνο συμμετοχής κάτι Μιλόσεβιτς και Μπάρετ! Αφού κύριοι της ULEB επιμένετε να ταλαιπωρείτε με το συγκεκριμένο παιχνίδι, κάντε το τουλάχιστον πιο ελκυστικό με κάποιο έπαθλο για το νικητή. Στο πλαίσιο αυτό θα μπορούσε ο τρίτος του F4 να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του για την Ευρωλίγκα της επόμενης χρονιάς ή έστω να επιβραβευτεί με κάποιο αξιόλογο χρηματικό ποσό. Όσο για τον σημερινό μικρό τελικό, αφού λειτουργεί ως ορεκτικό για τον μεγάλο, κρεμάστε τουλάχιστον δυο - τρία κεφτεδάκια σε μια στεφάνη για να δούμε σαν πότε θα πάρει φωτιά το παρκέ με τον Σοφοκλή να καταπίνει αντιπάλους και μπασκέτα. Πέρα από την πλάκα, τώρα, οι Καταλανοί δίκαια νίκησαν, ικανοποιώντας τον εγωισμό τους - μια λέξη που δεν έκανε γκελ στους ερυθρόλευκους, καθώς είδαν τον αγώνα ως αναγκαίο κακό. Πλέον, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα, όπως έδειξε και ο Μπουρούσης, απαντώντας στα πειράγματα των τριφυλλοφόρων φιλάθλων. Εκεί, άλλωστε, υπάρχει ΤΟ κίνητρο: Ρεβάνς και πρωτάθλημα μετά από 12 χρόνια...

7 σχόλια:

KonTaz είπε...

Banou συμφωνώ πως δεν υπάρχει λόγος για να γίνεται αυτό το match,αλλά σήμερα μπορεί να κατεβήκαμε και για..προπόνηση όπως είπε και ο Μπουρούσης αλλά ήμασταν απλά τραγικοί...Ας παίζανε τουλάχιστον για τη φανέλα(μόνο ο lynn ασχολήθηκε σοβαρά με το άθλημα σήμερα).
Υ.Γ Ο Σόφο γιατί δεν έπαιξε καθόλου σήμερα?
Ο Βασιλόπουλος θα αγωνιστεί στους τελικούς με τον ΠΑΟ??
Ο Childress πως τραυματίστηκε πάλι,και πόσες μέρες θα μείνει έξω???
Μπράβο στον ΠΑΟ για την κατάκτηση του Ευρωπαικού,καθώς ήταν καλύτερος από την Τσσκα..Ελπίζω να μην κούρασα....

banou είπε...

Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που κέρδισε το πιο αμφίρροπο τουρνουά των τελευταίων ετών. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι και τα δυο ματς που έδωσε τα κέρδισε at the buzzer. Για τα επινίκια θα υπάρξει κείμενο του πράσινου συντάκτη Sof 3D σε λίγο. Υπομονή

Kontaz και μόνο που ο Σοφοκλής συμπεριλήφθηκε στην αποστολή θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος. Η ομάδα ρίσκαρε για άλλη μια χρονιά πάνω του στη θέση του σέντερ και βγαίνει, προς το παρόν, ζημιωμένη.
Για Βασιλόπουλο είναι δύσκολα τα πράγματα. Από εβδομάδα θα γνωρίζουμε περισσότερα. Τα ίδια ισχύουν για Τσίλντρες, που τραυματίστηκε στο γόνατο. Η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για απουσία 10 μερών, αλλά θα του γίνουν εξετάσεις για νέα διάγνωση.

Μοιραίο τουρνουά τελικά...

ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥΝΤΟΣ είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΡΕ ΜΠΑΝΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΠΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΜΠΩΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΟΥΣΑΚΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ?

banou είπε...

@ ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥΝΤΟΣ

Ραντεβού στο ΣΕΦ πλέον. Όπως έλεγε και ο Φασούλας μετά το πρώτο ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού: "Ο πρωταθλητής κάνει χαρούμενες διακοπές" :)

Ανώνυμος είπε...

plaka mas kaneis re banou???sigrineis eurwpaiko me prwtathlima????ase pou se ligo tha exoume perissotera eurwpaika apo ta prwtathlimata sas

KonTaz είπε...

Ρε κάφροι βάζελοι τι θέλετε σε αυτό το blog??Άντε να διάβάσατε καμία πράσινη,πρόβατα....Αντί να χαίρεστε για την ομάδα σας,πετάτε παντού χολή αν και νικήσατε μόνο για 2 πόντους με χαμένη επίθεση αντιπάλου στα τελευταία δευτερόλεπτα και στους 2 αγώνες....

banou είπε...

@ Anonymous

Μάλλον δεν κατάλαβες σωστά, αφού δεν έγινε καμία σύγκριση. Εγώ σχολίασα αποκλειστικά τα του Ολυμπιακού. Ο Παναθηναϊκός με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού κάνει την χρονιά του πετυχημένη, αλλά αν πάρουν οι ερυθρόλευκοι το τελευταίο τρόπαιο της χρονιάς κερδίζουν παράλληλα και τις εντυπώσεις: de facto.

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails