Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Χέρι - χέρι Ηλυσιακός και Περιστέρι

Οι πρωτοπόροι της κατηγορίας ρίχνοντας κλεφτές ματιές στο τι κάνει ο τρίτος της κατάταξης, συνέχισαν την κούρσα προς την Α1 με νίκες. Ο Ηλυσιακός με την επιστροφή στο σπίτι του, μετά το εντυπωσιακό διπλό της προηγούμενης αγωνιστικής, δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση των Πατρινών της Ολυμπιάδας (74-61) αρνούμενος αποφασιστικά να κάνει οποιαδήποτε δώρα σε επίδοξους διεκδικητές της ανόδου. Από την άλλη, το Περιστέρι, που αγωνιζόταν στην Δράμα, φάνηκε προς στιγμή μεγαλόψυχο: είχε βάλει το δώρο σε συσκευασία και το είχε τυλίξει με κορδέλες, με σκοπό να το παραδώσει στη Δάφνη. Ωστόσο, χάρη στην ψυχραιμία του τελευταίου λεπτού, αποφάσισε να κρατήσει το δώρο για ιδία χρήση (78-81), αφήνοντας την Δάφνη να μένει με την όρεξη αλλά και με την χαρά της νίκης που σημείωσε μέσα στο Λαγκαδά. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα υπογραμμίζει την απόφαση της ομάδας να κυνηγήσει τις όποιες ελπίδες για απευθείας άνοδο ή έστω να διαφυλάξει τα κεκτημένα της τρίτης θέσης με ότι συνεπάγεται αυτό.

Στην μάχη της σωτηρίας τώρα, ο Απόλλωνας Πάτρας έκλεισε τα στόματα όλων αυτών που διέρρεαν ότι θα χάσει αμαχητί για να πέσει η συμπολίτισσα Ολυμπιάδα. Οι πατρινοί, λοιπόν, έπαιξαν με αξιοπρέπεια και για την ιστορία τους, κλείνοντας τα αυτιά στο πρόσταγμα μερίδας των φιλάθλων τους για στραβοπάτημα και νίκησαν μια Ξάνθη (89-67) που καιγόταν. Τώρα πλέον οι Θρακιώτες περιμένουν στην έδρα τους τον Κεραυνό Αιγίου, που νίκησε την αδιάφορη Νήαρ Ηστ, για τον υπέρ πάντων αγώνα. Άλλο ένα ντέρμπυ της 25ης μέρας θα είναι αυτό μεταξύ της Ολυμπιάδας Πατρών και του Ερμή Λαγκαδά. Εν αναμονή, λοιπόν, της επόμενης κρίσιμης αγωνιστικής!

1 σχόλιο:

metewroc είπε...

πραγματικά στο δράμα περιστέρι σπάσανε καρδιές(κυριως των φιλοξενούμενων) αφού το περιστέρι μέχρι και 3 λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού έχανε με διαφορά 9 πόντων!Με την βοήθεια του Λίουις ομως που εδειξε για ακόμα μια φορα την κλάση του,το Περιστέρι πανηγύρησε μια ακόμα εκτός έδρας νίκη και απέφυγε τους μπελάδες!οσον αφορα την ξανθη,αντιμετωπίζει σοβαρο προβλημα για την συνεχεια εχοντας τραυματία το βασικό όπλο της κατω απο τα καλαθια,Γιώργο Αναγνωστόπουλο που ταλαιπωρείται απο θλάση στη γάμπα!Έτσι Ξάνθη καλείται να βγάλει εις πέρας μια σείρα πολυ κρίσιμων παιχνιδιών αντιμετωπίζοντας μεγάλες δυσκολιές!

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails