Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Άρης ο όγδοος!

Έπειτα από την παρατεταμένη γκρίνια και δυσαρέσκεια για την ελληνική εκπροσώπηση στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση η ομάδα Μπερτομέου πρωτοτυπεί ξανά. Στο πλαίσιο αυτό ανοίγει το παράθυρο στα προκριματικά της Ευρωλίγκα και επιτρέπει στον Άρη να διεκδικήσει την συμμετοχή του στην τελική φάση. Εντούτοις η παρουσία του Αμαρουσίου δεν επηρεάζεται από το γεγονός αυτό, πράγμα που σημαίνει ότι έπειτα από χρόνια υπάρχει η δυνατότητα για τετραπλή εκπροσώπηση στους ομίλους. Όγδοος λοιπόν ο Άρης, που παίρνει τη θέση της χρεωκοποημένης Άζοβμας και μπαίνει στην μάχη της διεκδίκησης για τα 2 μαγικά χαρτάκια που οδηγούν στην γη της επαγγελίας. Η συγκεκριμένη εξέλιξη εντάσσεται κατά πάσα πιθανότητα στο πλαίσιο της διεύρυνσης των συμμαχιών, αφού επείγει η απόκρουση της επίθεσης του Προέδρου της Ευρωλίγκα στα σχέδια του εκτελεστικού διευθυντή. Σε λίγο αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση από την διοργανώτρια αρχή.

4 σχόλια:

banou είπε...

*διορθώθηκε το κείμενο αφού οι ομάδες των προκριματικών παραμένουν 8 και δεν διευρύνονται

Ανώνυμος είπε...

ξέρουμε ποιες είναι αυτές οι ομάδας;;; οι υπόλοιπες εφτα δλδ... από αυτές μόνο μια περνάει;;;

banou είπε...

Προκριματικός γύρος: Μπένετον Τρεβίζο (Ιταλία), Μαρούσι (Ελλάδα), Ορλεάνη (Γαλλία), Σαρλερουά (Βέλγιο), Βέντσπιλς (Λετονία), Άρης (Ελλάδα), Άλμπα (Γερμανία), Λε Μαν (Γαλλία).

Δυο τα εισιτήρια για τους ομίλους

Juan y Fer είπε...

There is a good analysis of the Euroleague Final Four, written by the agent of the great Papaloukas. The article is in English.
http://www.factual.es/deportes/2010/05/06/25041

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails