Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Ο..."ακάλυπτος" κύριος Δρόσος

Έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί πολλά το τελευταίο διάστημα για τον παράγοντα "κομήτη" του ελληνικού μπάσκετ. Και λέμε, κομήτη, γιατί η παρουσία του στις ομάδες στις οποίες ανέλαβε τα διοικητικά "ηνία", θυμίζει σε χρονική διάρκεια τις επισκέψεις των ομώνυμων ουρανίων σωμάτων στο ηλιακό μας σύστημα. Η τελευταία αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ, ακόμα συζητιέται στα μπασκετικά στέκια. Διάφορες αιτίες για την αποχώρηση αυτή έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Σοβαρό πρόβλημα υγείας, απογοήτευση από τη μέτρια πορεία της ομάδας, προβλήματα ρευστότητας των εταιρειών του προέδρου και απουσία ικανών συνεργατών με έδρα τη συμπρωτεύουσα, είναι μερικές από αυτές. Το θέμα πλέον είναι, πως ο ΠΑΟΚ από τις καλοκαιρινές υποσχέσεις του Δρόσου για έξοδο στην Ευρωλίγκα βρέθηκε να παλεύει για την είσοδό του στην 8άδα του πρωταθλήματος, ενώ ταυτόχρονα η διοίκηση του ερασιτέχνη ξεκίνησε οικονομικό έλεγχο στην ΚΑΕ ώστε να εξακριβωθούν τα οικονομικά πεπραγμένα της διοίκησης του Πατρινού επιχειρηματία.

Και ενώ η ανασφάλεια για το μέλλον, ολοένα και αυξάνεται τόσο σε παίκτες όσο και οπαδούς του "Δικεφάλου", μια χθεσινή είδηση προκάλεσε νέα αναταραχή στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο έλεγχος στα βιβλία της ΚΑΕ αποκάλυψε ένα ακόμα πρόβλημα, που έχει να κάνει με την καλοκαιρινή μεταγραφή του Μιχάλη Γιαννακίδη από τη ΜΕΝΤ στον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, όταν οι ιθύνοντες της ΜΕΝΤ πήγαν να εξαργυρώσουν επιταγή 30.000 ευρώ, που τους δόθηκε στα πλαίσια της παραπάνω μεταγραφής, διαπίστωσαν ότι ήταν ακάλυπτη! Την επιταγή μάλιστα φέρεται να είχε υπογράψει ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ! Στο σημείο αυτό αξίζει να θυμηθούμε τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα ο πρώην καλαθοσφαιριστής της ομάδας Γιώργος Τσιάκος. Σύμφωνα με τον Τσιάκο, ο Δρόσος το προηγούμενο καλοκαίρι του έδωσε για τα οφειλόμενα επιταγή από τράπεζα της...Μάλτας! Ακάλυπτες επιταγές και τράπεζες Μάλτας...Ωραία πράγματα! Και ο οικονομικός έλεγχος συνεχίζεται...

Τελικά τι συμβαίνει με τον κύριο Δρόσο; Άραγε έχει το δικαίωμα να επικαλείται λάθος χειρισμούς, έλλειψη συνεργατών και οικονομικά προβλήματα, από τη στιγμή που υπογράφει επιταγές χωρίς κάλυψη; Ελπίζουμε πως το τέλος σε αυτήν την ιστορία θα είναι αίσιο για την ταλαιπωρημένη, τα τελευταία χρόνια, ομάδα του ΠΑΟΚ. Αυτό στο οποίο όμως, δυστυχώς, δεν ελπίζουμε είναι να απαλλαγεί ο χώρος του μπάσκετ από τους από μηχανής θεούς "επενδυτές" που "φεσώνουν" τις ομάδες και στη συνέχεια το βάζουν στα πόδια.

1 σχόλιο:

lsaris είπε...

Όταν τα λέγαμε στους συμπολίτες ότι θα τους διαλίσει, γελούσαν...Μας έλεγαν ότι θα πάρουν πρωταθλημα, Ευρωπαϊκό και ίσως και το διηπειρωτικό συμπληρώνω εγώ...Τώρα λοιπόν ας λουστούν τον αγηπημένο μου πλέον κύριο Δρόσο!!!
Ρε πως τα φέρνει η ζωή...

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails