Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Μένουμε...Ευρώπη!

Το ελληνικό πρωτάθλημα διακόπτεται αυτό το Σαββατοκύριακο, για χάρη της καλύτερης προετοιμασίας των "αιωνίων" για τα ματς της Ευρωλίγκα. Όμως η δράση στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζεται κανονικά. Ας δούμε ορισμένα παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν σε στοιχηματικό επίπεδο για αυτό το διήμερο.

Απόψε το βράδυ η Βαλένθια υποδέχεται την Καχασόλ. Χωρίς διάρκεια στην απόδοσή τους οι Βαλενθιάνοι είναι ικανοί για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασαν από τη Ρεάλ, παρότι βρέθηκαν να προηγούνται μέχρι και με 15 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο. Η Καχασόλ προέρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες, με σημαντικότερη αυτή επί της Μπανταλόνα στη Βαρκελώνη και πλέον ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Βέβαια θέλει και άλλες νίκες για να σωθεί και έτσι αναμένεται να παλέψει όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους. Οι Σεβιγιάνοι δύσκολα θα κερδίσουν μέσα στη Βαλένθια αλλά το πλεονέκτημα των 7,5 πόντων που τους δίνει η BWIN εξίσου δύσκολα θα καλυφθεί. Οπότε, διπλό με χάντικαπ.

Αύριο, επίσης για το ισπανικό πρωτάθλημα η Σαραγόσα υποδέχεται τη Μπρουέσα, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στην ουρά της βαθμολογίας. Η έλευση του Λόρενς Γουντς μεταμόρφωσε τη Σαραγόσα η οποία με νίκη σήμερα εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό τη σωτηρία της. Αντίθετα η Μπρουέσα, με την ήττα από την Γκραν Κανάρια εντός έδρας την περασμένη Κυριακή, βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Αναμφισβήτητα, η Μπρουέσα δε διαθέτει την ποιότητα των παικτών της αντιπάλου της. Η Σαραγόσα με τη βοήθεια των 10.000 φίλων της, που γεμίζουν σε κάθε παιχνίδι το γήπεδό της, μπορεί να πάρει τη νίκη αλλά και να ξεπεράσει το χάντικαπ των 6,5 πόντων, σύμφωνα με τη BWIN, της Μπρουέσα. 'Αρα άσσος με χάντικαπ.

Τέλος, στην Ιταλία αύριο η Σκαβολίνι υποδέχεται τη Μπένετον. Η ιστορική ομάδα του Πέζαρο έχει δυνατή έδρα, στην οποία ηττήθηκαν τόσο η Ρόμα όσο και η Βίρτους Μπολόνια. Χρειάζεται απαραίτητα τη νίκη στην προσπάθειά της για είσοδο στα πλέυ οφ. Από την άλλη η Μπένετον προβληματίζει εκτός έδρας, με μόλις 2 νίκες σε 11 ματς. Συνυπολογίζοντας και το ενδεχόμενο οι παίκτες της να έχουν το μυαλό τους στο F8 του Eurocup που ξεκινάει την Πέμπτη, η Σκαβολίνι νομίζω ότι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Στο 1,55 βρίσκουμε τον άσσο στη BWIN.

Συνοψίζοντας:
Βαλένθια-Καχασόλ (+7,5) 2 (1,90)
(-6,5) Σαραγόσα-Μπρουέσα 1 (1,90)
Σκαβολίνι-Μπένετον 1 (1,55)

Related Posts with Thumbnails