Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Ένα κινηματογραφικό αστέρι γεννιέται

Το Greek Hoopz αγαπάει Χουάν Πλάθα και γι' αυτό αντιμετωπίζει το κάθε του ξέσπασμα με συμπάθεια! Ο λατρεμένος καταλανός κόουτς δίνει απαντήσεις! Το θέμα είναι βέβαια ότι κανείς δεν του έκανε ερωτήσεις, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία... Μπορεί οι Ισπανοί παίκτες να έχουν κάνει το flopping επιστήμη, ωστόσο ο Πλάθα παραδίδει δωρεάν μαθήματα υποκριτικής. Το ρεπερτόριό του πλούσιο, μιας και αποδίδει και στην κωμωδία αλλά και στο δράμα. Η αρχή, λοιπόν, είχε γίνει πριν το πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ, όταν και δήλωνε ότι "δεν φοβάμαι ούτε Ολυμπιακό ούτε την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, αλλά το διαιτητικό τρίο", κλέβοντας λίγο από την δόξα του κλώνου του Steve Carell! Η Ρεάλ Μαδρίτης να θίγει θέμα διαιτητικής εύνοιας. Μάλιστα - no comment! Δυστυχώς για τους μαδριλένους ούτε το παιχνίδι τους βγήκε ούτε η ερμηνεία... Το ρεπερτόριο έπρεπε να αλλάξει! Καιρός να επιστρατευθεί το πυρηνικό όπλο με κωδικό όνομα "κλάψα"! Στα μαύρα, λοιπόν και με τρεμάμενη φωνή ο Πλάθα σε ρόλο Μάρθας Βούρτση καταριέται την άδικη κοινωνία: "Δεν είναι δυνατόν να χρεώνεις με τεχνική ποινή τον πάγκο μας επειδή οι βοηθοί μου έριξαν διαφημιστικές πινακίδες(!). Είναι λυπηρό κι αδιανόητο. Μερικά πράγματα είναι σκέτη ντροπή, αλλά δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος να κρίνω". Σνιφ..! Υπόκλιση! Για να δούμε τι περιλαμβάνει το μενού στο Βισταλέγκρε, καθώς αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που τον θέλουν να απολύεται σε περίπτωση ευρωπαϊκής αποτυχίας, οφείλει στο κοινό του μια ηρωική και συνάμα χολιγουντιανή έξοδο!

5 σχόλια:

KonTaz είπε...

Πες τα ρε banou..Για αυτό καλό θα ήταν να τελειώσουμε αύριο την σειρά ώστε να μην πάρουν θάρρος και αρχίσουν χειρότερα καραγκιοζιλίκια..Υ.Γ "Έγραψες" πάλι banou με τις φωτογραφίες..Υποκλίνομαι :D..Πώς το βλέπεις το παιχνίδι αύριο???

ΚοnTaz07

banou είπε...

Είναι θεούλης ο Πλάθα! Καλό θα ήταν βέβαια να ξεμπερδεύουμε αύριο με την ομάδα του, αλλά είναι δύσκολο. Επιστρέφει η ομάδα και σε αυτό το καταραμένο γήπεδο, που έχει κατά καιρούς υποφέρει, όπως και η Εθνική. Τον αντίπαλο, όμως, τον τελειώνεις τώρα που είναι σωριασμένος κάτω.

elli είπε...

Τη νοοτροπία των Ισπανών τη ξέρουμε καλά...εδώ και πολύ καιρό...Πάλι καλά που δεν είναι και ο Ναβάρο με τον Πλάθα,γιατί μαζί,όχι χολιγουντιανή ταινία,αλλά ολόκληρη υπερπαραγωγή θεατρισμού θα έκαναν...Όπως και να χουν τα πράγματα,το μόνο που μένει είναι μία νίκη ακόμα και ελπίζουμε όλοι να την έχουμε αύριο!!Καλή επιτυχία στην ομάδα!
υγ banoy θα συμφωνήσω με τον ΚοnTaz,πολύ καλό και το άρθρο και η φώτο!!!

lsaris είπε...

Να πω και γω την άποψή μου έτσι???
Λοιπόν φίλε μου banou, όλα σωστά και άγια αυτά που γράφεις για τον κόουτς Πλάθα αλλά θα διαφωνήσω στο εξής...
Εσείς οι ολυμπιακοί έχετε τον μέγα κλάψα Γιαννάκη ή μου φαίνεται???Το ότι δεν γίνεται αντιληπτό στο έρμο Ελληνικό πρωτάθλημα είναι γιατί δεν αδικήθηκε και πολλές φορές(δεν μπορώ να γνωρίζω λεπτομέρειες) αλλά και όταν αδικείται ξέρουμε όλοι μας πολύ καλά ΠΟΣΟ κλάψας είναι...
Δεν είναι κάτι που, εγώ προσωπικά, αντιλήφθηκα επειδή έφυγε από τον Άρη αλλά και από τότε ήταν τέτοιος χαρακτήρας!!

banou είπε...

@lsaris
Το άρθρο αφορούσε στον Πλάθα και βασίζεται στην επικαιρότητα. Δεν βλέπω σημείο διαφωνίας. Οι αντιδράσεις του Γιαννάκη είναι γνωστές από τότε που ήταν παίκτης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το σύνθημα "κλάψε-κλάψε" με το οποίο τον μπιζαρανε οι αντίπαλοι οπαδοί από την δεκαετία του '80. Έχω κάνει αναφορά κατά καιρούς σε άρθρα μου. Επίσης, έχω αναρτήσει χιουμοριστικό βίντεο όπου ο Μητσικώστας τον σατιρίζει.
http://greekhoopz.blogspot.com/2009/03/blog-post_7364.html

Αυτά, thanx

@elli
Καλά το μίγμα Ναβάρο με Πλάθα θα ήταν απολαυστικό! Νάτσος και γυαλιά τρισδιάστατα θα χρειαζόμασταν

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails