Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Μια διαφορετική ιστορία...

Λόγω του μεγάλου γεγονότος της ημέρας, θα γράψω κάτι διαφορετικό... Το μεγάλο γεγονός είναι τα γενέθλια του δημιουργού του Greek Hoopz, του blog που μας έδωσε την ευκαιρία να αποτυπώσουμε τις ιδέες μας και τις απόψεις μας για το άθλημα που λατρεύουμε - Το Μπάσκετ!!!

Από μικροί μαζί στα γηπεδάκια και τα σχολεία της μικρής μας πόλης μάθαμε να σκάμε τη μπάλα, να σουτάρουμε, να κάνουμε λέι-απ, να μαλώνουμε - να τα ξαναβρίσκουμε, να εκτονωνόμαστε, να παίζουμε ομαδικά, να κάνουμε φίλους... Αργότερα, στα παρκέ, αντίπαλοι και συμπαίκτες, μάθαμε τα μυστικά του αθλήματος, συστήματα, τρικ, επιτυχίες, αποτυχίες...

Τώρα, "σχεδόν παλαίμαχοι" πλέον, παρακολουθούμε τις ομάδες μας και εκφράζουμε μεταξύ μας, αλλά και δημόσια, την ταπεινή μας γνώμη για το παγκόσμιο μπάσκετ και τους δύο μεγάλους αντιπάλους του ελληνικού μπάσκετ, που όλοι ευχόμαστε να συναντηθούν στον ημιτελικό της Πρωτομαγιάς στο πανέμορφο Βερολίνο, ώστε να έχει και ο τελικός ελληνικό χρώμα. Πράσινο θέλω εγώ, Κόκκινο εσύ! Ο Μάιος θα δείξει που θα καθίσει η μπίλια!

Χρόνια πολλά Banou!!!

Υ.Γ: Ακόμη θυμάμαι εκείνο το παιχνίδι στο σχολικό πρωτάθλημα με το τεχνικό λύκειο, που έβαζες το ένα τρίποντο μετά το άλλο και ο πατέρας μου στον πάγκο είχε λυσσάξει μην ξέροντας πως να σε σταματήσει... στο τέλος πήγα να κάνω τον ήρωα και τελικά το έκανα ντέρμπι.. πάλι καλά που κερδίσαμε, έστω και στην παράταση...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xronia polla banou! synexise afto pou ksekinises giati to kanis kala

banou είπε...

Ευχαριστώ για τις ευχές!

SoF 3D με συγκίνησες...

KonTaz είπε...

Χρόνια πολλά banou...Συνεχίστε έτσι παίδες,το blog γαμ@3! και δέρνει...:D Άντε να δούμε σε μία εβδομάδα τι θα γίνει..Εύχομαι καλή τύχη σε ΠΑΟ και Θρύλο αντίστοιχα...banou κανένα νέο για τον σόφο,για το τι θα γίνει τελικά????Ο Pargo θα παίξει με real??

Ανώνυμος είπε...

χρονια πολλα και απο εμενα. το μπλογκ οντως τα σπαει και μακαρι να συνεχισετε με το ιδιο παθος. μακαρι να μπορουσε και η ΠΑΟΚΑΡΑ να μας κανει να χαμογελασουμε αλλα παει απο το κακο στο χειροτερο στο πορτοκαλη αθλημα. ο παργκο τι εχει ρε παιδια τελικα?

ΜΠΑΝΕ

Ανώνυμος είπε...

"όλοι ευχόμαστε να συναντηθούν στον ημιτελικό της Πρωτομαγιάς στο πανέμορφο Βερολίνο, ώστε να έχει και ο τελικός ελληνικό χρώμα. Πράσινο θέλω εγώ, Κόκκινο εσύ!"

Re paidia i protomagia einai apergia kai oxi argia! hahahahahahaha

Ανώνυμος είπε...

Hronia polla kiolas to xehasa :)

lsaris είπε...

Banou χρόνια πολλά κι από εδώ...
Όσο για ΠΑΟ και ΟΣΦΠ(πρώτη και τελευταία τα γράφω με κεφαλαία χαχαχα) καλή επιτυχία σε Ευρώπη αλλά στην Ελλάδα...ειδικά στον ΠΑΟ εύχομαι το Σάββατο να φύγει ηττημένος(και δαρμένος)...

Ανώνυμος είπε...

Xronia polla! Oti kalitero se sena kai sto wraio sas blog!

Areti

banou είπε...

Ευχαριστώ όλους για τις ευχές! Ειλικρινά δεν τις περίμενα να τις ακούσω και εδώ :)

Στα δικά μας: ο Πάργκο δεν έχει κάτι σοβαρό. Έμεινε για προληπτικούς περισσότερο λόγους εκτός ALL STAR.

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails