Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Το μενού περιλαμβάνει σπαγγέτι και παέγια!

Μετά την πανδαισία των παιχνιδιών της Ευρωλίγκα, η αγωνιστική δράση μεταφέρεται στα εθνικά πρωταθλήματα. Εκεί θα επικεντρωθεί και το στοιχηματικό ενδιαφέρον της στήλης B(ask)ET και ιδιαίτερα στις μάχες για την είσοδο στα ιταλικά και ισπανικά Play-Off.

Πρώτη στάση στην αιώνια πόλη. Η Ρόμα αντιμετωπίζει την ιστορική Σκαβολίνι ή αλλιώς η δεύτερη στην regular season του σπαγκέτι σιρκουί αντιμετωπίζει την δέκατη σε ρεκόρ νικών - ηττών. Οι πρωτευουσιάνοι απέδειξαν ότι δύσκολα μπορούν να ανταπεξέλθουν και να πρωταγωνιστούν σε δυο μέτωπα και μοιραία αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της Ευρωλίγκα. Επόμενη αντίπαλος η φορμαρισμένη (4 νίκες - 1 ήττα) τον τελευταίο καιρό Σκαβολίνι, που θέλει να σώσει τη χρονιά και να μπει στην οκτάδα. Σύμμαχός της και η προϊστορία των τελευταίων ετών (4 νίκες - 3 ήττες). Προβλέπεται κλειστό παιχνίδι, με την διαφορά των 10.5, που δίνει η εγχώρια στοιχηματική εταιρία, να μας προτρέπει να επιλέξουμε το διπλό.

Επόμενη στάση στο γειτονικό Μοντεγκρανάρο, όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τους πρωταθλητές. Ο Κώστας Βασιλειάδης και η παρέα του έχουν καλό ρυθμό εντός έδρας και περιμένουν τέτοια παιχνίδια για να κλέψουν λίγο από το φως της δημοσιότητας. Το βαθμολογικό κίνητρο είναι επίσης μονόπλευρο: οι μεν επιθυμούν διακαώς την είσοδο στα Play Off, ενώ οι δε κάνουν συντήρηση δυνάμεων εδώ και καιρό και δεν θέλουν να προσθέσουν και άλλους παίκτες στο ιατρικό δελτίο μετά τις κακοτυχίες με Καουκένας, Λαβρίνοβιτς και ΜάκΙνταϊρ. Με 9.5 πόντους αβάντζο μάλιστα θα προκρίνουμε τον άσσο.

Η τελευταία επιλογή αφορά σε έναν ισπανικό αγώνα. Η Μπανταλόνα αντιμετωπίζει εντός έδρας την αδύναμη Σεβίλλη. Η ομάδα του Ρούμπιο ισοβαθμεί στην τρίτη θέση με Ρεάλ και Μάλαγα και θέλει αν όχι να αποσπαστεί από τους συνδιεκδικητές της, τουλάχιστον να τους ακολουθήσει. Τα δώρα με αντιπάλους, μάλλον, καταδικασμένους δεν επιτρέπονται και οι Καταλανοί, που αρέσκονται να ανοίγουν εντός έδρας το σκορ, αναμένεται να διαλύσουν τους Ανδαλουσιάνους, ξεπερνώντας τους 14.5 πόντους. Άσσος λοιπόν.

Συνοψίζοντας:
798 Ρόμα - Σκαβολίνι (+10.5) 2
799 Μοντεγκρανάρο (+9.5) - Σιένα 1
802 Μπανταλόνα - Σεβίλλη (14.5) 1

Related Posts with Thumbnails