Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Μέγας Κλαρκ

Με τον Κίκι Κλαρκ σε απίστευτη μέρα αλλά και τον Μπετς να δίνει τις λύσεις μέσα στη ρακέτα ο Άρης νίκησε την ΑΕΚ στο κλειστό των Πατησίων το μεσημέρι της Κυριακής με 65-71.

Οι κίτρινοι του Βορρά είχαν τον έλεγχο του αγώνα καθόλη τη διάρκειά του. Ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο, παίζοντας συγκλονιστική άμυνα δέχτηκαν μόλις 6 πόντους!!! Αντίθετα, η ΑΕΚ έδειξε ότι δεν μπορει να κοντράρει τον Άρη (ειδικά σε ένα άδειο και "παγωμένο" γήπεδο). Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδειξε ότι διαθέτει ποιοτικότερους παίκτες, η απόδοση των οποίων απέκρυψε την απουσία του Τσαλδάρη. Η αθηναϊκή ομάδα το μόνο που κατάφερε ήταν στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, όταν επήλθε η χαλάρωση των παικτών του Άρη, με διαδοχικά τρίποντα να πλησιάσει στο σκορ. Ο Κλαρκ όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και έτσι με 6 δικούς του πόντους και ένα κλέψιμο στο τελευταίο λεπτό, χάρισε τη νίκη στον Άρη που είναι πλέον το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάληψη της τρίτης θέσης.

Από πλευράς γηπεδούχων, ο Παπανικολάου ήταν σε καλή κατάσταση και αυτό φάνηκε κυρίως στην αρχή του αγώνα, αλλά αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Τόμπσον που με τρίποντα προσπάθησε αλλά τελικά δεν κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα...

Τα δεκάλεπτα: 20-23, 37-39, 43-54, 65-71

ΑΕΚ (Φλεβαράκης): Κυριακόπουλος 4, Βασιλόπουλος, Παπανικολάου 12 (1), Τόμπσον 20 (5), Χατζής 10 (1), Ταπούτος, Δορκοφίκης 2, Κίκερπιλ, Μπράιαντ 13 (1), Άντερσεν 1, Νέμεθ 3 (1)
Άρης (Ματσόν): Κλαρκ 26 (4), Τσαλδάρης, Νέλσον 10, Μπετς 16, Αργυρόπουλος 2, Ηλιάδης 7, Γκαβέλ 3, Αγαδάκος, Μπάρλος 7 (1)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Re filaraki autos o Kalimeridhs ti pinei kai den mas dinei...??? Xtes eipe oti o Bets einai o kalyteros psilos meta ton Vrankovic...!!!

lsaris είπε...

Φίλε Πάρη, πάντα τα σχόλια του κ. Καλημερίδη έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα.Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει όλοι μας να συμφωνούμε. Προσωπικά κι εγώ με σένα δε συμφωνώ με αυτή την άποψη αλλά πιστεύω ότι ο Μπετς είναι ο παίκτης που έλειπε από τον Άρη τη δεδομένη χρονική στιγμή...

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails