Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Black out...

Όλα έμοιαζαν ιδανικά... Ο αρχηγός επέστρεψε, η ομάδα έπαιζε καλό μπάσκετ, η διαφορά ήταν στο +16, ο κόσμος ήταν εκστασιασμένος και το 2-0 ήταν πολύ κοντά... Τότε όμως ήρθε το black out! Η άμυνα χαλάρωσε, η επίθεση έγινε προβλέψιμη, οι παίκτες "έκατσαν". Έτσι, σε 15 δευτερόλεπτα οι 16 πόντοι της διαφοράς έγιναν 10 και στη συνέχεια όλο και λιγότεροι. Το μυαλό θόλωσε, η ψυχολογία άλλαξε πλευρά, η κερκίδα έδινε παλμό, αλλά μάταια. Το ματς γύρισε, οριστικά και αμετάκλητα (79-84) και τώρα οφείλουν όλοι να δώσουν το 110 % των δυνάμεων και των δυνατοτήτων τους, ώστε να μη χαθεί το όνειρο στα πλακόστρωτα της Σιένα!

Η ιταλική ομάδα απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι εκ των κορυφαίων της Ευρώπης και ότι μπορεί πάντα να επιστρέφει στο παιχνίδι ακόμα και από τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Μέσα στην έδρα της είναι δυνατή αλλά δεν κερδίζει εύκολα ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μπορεί να κάνει το διπλό και να ξανακερδίσει το πλεονέκτημα που δύσκολα κέρδισε και εύκολα πέταξε...

Τα πρώτα 25 λεπτά κύλησαν ιδανικά για το Τριφύλλι, που σκόραρε με πολλούς τρόπους και έπαιζε σχετικά καλή άμυνα, με αποκορύφωμα το πρώτο μισό του 3ου δεκαλέπτου. Σπανούλης, Μπατίστ, Νίκολας και Πέκοβιτς ήταν οι κορυφαίοι ως τότε, αλλά στη συνέχεια τους πήρε κι αυτούς η μπάλα. Ο Γιασκεβίτσιους πρώτα πουλούσε συνεχώς τη μπάλα και μετά έτρεχε και δεν έφτανε, ο Διαμαντίδης (φανερά επηρεασμένος από τον τραυματισμό του και μάλλον ανέτοιμος) δε βοήθησε, ο Πέκοβιτς έχανε τη μπάλα μέσα από τα χέρια και έτρωγε τάπες από τα στεφάνια, ενώ ο Σπανούλης κρύφτηκε κάπου μέσα στο παρκέ!

Το πάθημα με τη Μάλαγα και την Παρτιζάν δεν έγινε μάθημα. Τώρα πρέπει να κάνετε τα αδύνατα δυνατά μέσα στη Σιένα και με κάθε τρόπο (κομψό ή μη), όπως έπραξαν εδώ και οι Ιταλοί άλλωστε, προκειμένου να κερδίσετε το 3ο παιχνίδι και να φέρετε τη σειρά εδώ στο ΟΑΚΑ ξανά. Τότε το γήπεδο θα ξαναγίνει κόλαση και αυτή τη φορά οι Ιταλοί θα δυσκολευτούν να βγουν από το καζάνι αλώβητοι...

7 σχόλια:

razumixin είπε...

και κατι ακομα,καποιος αλλαξε και ολη την πενταδα ξαφνικα-ποιος ποιος?Ο Ομπραντοβιτς-μην μενει συνεχεια στο απυροβλητο.Εχει και αυτος ευθυνες στην ηττα.

makis4gold είπε...

Den einai tixaio to oti o Obradovic emene sto elliniko protathlima, otan afto parepee, kai ousiastika agwizotan s'afto mono o Panathinaikos. Einai diarkos sto apyrovlhto kai krymenos piso apo ton titlo "kaliteros proponitis" den tou askite pote kritiki!!!

saras13 είπε...

Guys, o Obradovic επελεξε να βγαλει τη χρονια με ενα 4-> Φωτσης και ενα 3-> Περπερογλου. Αρα για πια πληροτητα μιλαμε οταν εχει παραγκωνισει τις υπολοιπες επιλογες του??? Συστυχως δεν τα λουζεται μονος, αλλα ολοι μας!

razumixin είπε...

Ενταξει παιδια μην τρελαθουμε,ειναι πραγματικα καλος προπονητης αλλα μερικες φορες σε τρελαινει με τις επιλογες του.Και οπως αναφερει και ο makis4gold ποτε κανεις δεν του ασκει κριτικη.Την χειροτερη πατατια να κανει κανεις δεν αναφερει τιποτε.Τελος παντων ελπιζω την Τριτη η την Πεμπτη σε νικη για να παρουμε την προκριση μεσα στο ΟΑΚΑ.

saras13 είπε...

razumixin o ιδιος ο Obradovic απαξιωνει τις επιλογες που αυτος κανει το καλοκαιρι. Δεν ειναι και η πρωτη φορα. Δεν λεω οτι δεν ειναι πολυ καλος προπονητης, αλλα με προβληματιζει η διαχειριση του!!! Μακαρι να βελτιωθει συνολικα η ομαδαδα: ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ και παικτες και να φυγουμε ατσαλακωτοι απο την Ιταλια

SoF 3D είπε...

Συμφωνώ παίδες ότι στον Ομπράντοβιτς δεν ασκείται κριτική, λες και όλα πάντα είναι καλά, αλλά δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι κάνει ό,τι μπορεί για να επαναφέρει την ομάδα στο σωστό δρόμο, κάτι που πλέον φαντάζει πολύ δύσκολο! Σίγουρα κάποιες επιλογές απέτυχαν, σίγουρα κολλάει σε έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, αλλά μερικοί παίκτες κρύβονται σε στιγμές που πρέπει να πάρουν το παιχνίδι στα χέρια τους και χαλαρώνουν υπερβολικά. Εκτός βέβαια πάντα από το Διαμαντίδη, που παίζει σοβαρά ακόμα & στις προπονήσεις!
Μπορούμε το διπλό, αλλά αν έρθει θα έρθει πολύ δύσκολα...

HAKEEM είπε...

Ο Ομπραντοβιτς την δουλεια του την κανει καλα! Αλλοι δεν την κανουν και γιαυτο δεν τους πιστευει και το δειχνει!!!! Ο Ζελικο θελει πειθαρχια και αυτα που λεει να τα βλεπει στο γηπεδο. Αν αυτοι που επελεξε δεν μπορουν να ανταπεξελθουν, συγνωμη αλλα αυτος ειναι το αφεντικο και οφειλει ειτε να τους συνεταισει ειτε να τους αποκλεισει. Το συνολο που θα προκυψει να παει και να κερισει την σιενα. το ξερουμε οτι μπορειτε ρεεε, αφου και τις προαλλες αλλα και τους ομιλους αν εισαστε σοβαροι θα καθαριζαμε!!!!!!!!
Κατι τελευταιο. Ειναι γνωστο οτι οι προεδροι εχουν αδυναμια στον Φρανκι, αλλα ως ποτε θα εχει δελτιο και θα εχει θεση στο ροστερ; Η φετινη του παρουσια μονο κακο κανει στην υστεροφημια του. Ηγετης, τον αγαπαμε, αλλα δεν ειναι καιρος να αλλαξει ποστο;;;;;

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails