Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

Κάντο όπως ο Λέτο

Τι της έλειπε της μαριωρής; μα τα καμώματα του Σοφοκλή βρε. Ήρεμη ημέρα στο λιμάνι δε νοείται και ως εκ τούτου δυο μέρες μετά τη νίκη στο ντέρμπυ κάτι βρέθηκε να προκύψει για να διαταράξει το κλίμα... Ο Γιαννάκης λοιπόν αποφάσισε να τιμωρήσει ετεροχρονισμένα την συμπεριφορά του Big Sofo, μιας και στον αγώνα της Κυριακής (για άλλη μια φορά) δυσφορούσε, στραβομουτσούνιαζε, γκρίνιαζε και απέφευγε τους συμπαίκτες του, και να έρθει για πρώτη φορά σε ρήξη με διεθνή παίκτη της ομάδας. Παρά τις όποιες ενστάσεις για την τεχνική επάρκεια του κόουτς, δεν αμφισβητείται το γεγονός ότι αποτελεί ασπίδα προστασίας προς τους παίκτες της ομάδας, μιας και απορροφά μεγάλο μερίδιο της αρνητικής κριτικής. Και η αχαριστία όμως έχει τα όριά της...

Τα πρώτα επεισόδια διαδραματίστηκαν όταν επί Καζλάουσκας, δεν είχε συμμετάσχει στις μισές προπονήσεις (κοινό μυστικό). Στη συνέχεια και στην αλησμόνητη εποχή Γκέρσον το θέμα δημοσιοποιήθηκε, με τον Σοφοκλή να επιλέγει να αποποιηθεί των ευθυνών του και να κρύβεται πίσω από την συμπάθεια του κόσμου. Πλέον όμως αυτή η συμμαχία: οπαδών - Σοφοκλή αδυνάτισε μιας και δοκιμάστηκε στο πέρασμα του χρόνου. Στο πάνω διάζωμα των διαρκείας της θύρας 7 βλέπω γύρω μου όλο και λιγότερους να επιδοκιμάζουν τα καμώματά του και τη διάθεση σύγκρουσης που επιδεικνύει (αυτή τη φορά ο κλήρος έπεσε στο Γιαννάκη) και αυτό με χαροποιεί.

Αν και ομολογώ ότι αποτέλεσε την μπασκετική μου αδυναμία, πλέον ο χαρακτήρας του με απωθεί... Συγγνώμη Λέτο... ε εννοούσα Σοφοκλή αλλά πάνω από όλα ο Ολυμπιακός.

4 σχόλια:

KonTaz είπε...

Άρχισε ο Σόφο πάλι τα ίδια???Έλεος!!!!Πιστεύω ότι είναι πολύ αχάριστος σαν χαρακτήρας.Δεν εξηγείται αλλιώς,τόση στήριξη,τόσο από τον κόσμο όσο και από τους Αγγελλόπουλους,και αυτός αντί να κάτσει να δουλέψει και να "αφήσει εποχή" τρώει σουβλάκια,παίρνει ναρκωτικά(?),συμπεριφέρεται σαν να είναι ο jordan h o kobe,κλπ...Δεν ξέρω τι να πω,ποιά είναι η γνώμη σου banou?
Υ.Γ Στην θύρα 7 όντως έχω ακούσει κάποιον να βρίζει κατά την διάρκεια των time-out!!:P :P

banou είπε...

Πιστεύω ότι ο κύκλος του Σοφοκλή κλείνει στην ομάδα. Ίσως να το έχει καταλάβει και ο ίδιος και γι' αυτό να αντιδρά και έτσι. Για το καλό όλων, μάλλον κρίνεται σκόπιμο να χωρίσουν οι δρόμοι Ολυμπιακού - Σόφο. Την θέση του ας την πάρει ο πιο βελτιωμένος και φέρελπις σέντερ της περσινής χρονιάς: ο Ιαν Βουγιούκας. Νομίζω ότι το δικαιούται.

KonTaz είπε...

Λές???Εγώ πιστεύω πως αν και δεν προσφέρει τα αναμενόμενα,θα πρέπει να μείνει στον Ολυμπιακό.Πιθανή αποχώρηση του και ένταξη του στον βάζελο ή σε άλλη ανταγωνιστική ομάδα στην Ευρώπη,μπορεί να αποδειχθεί μπούμερανκ...Πάντως επειδή δεν ξέρω πότε λήγει το συμβόλαιο του στον ολυμπιακό,("διαφώτισε" με banou άμα ξέρεις) πιστεύω πως πρέπει να πάρει όλες τις ευκαιρίες που του αναλογούν,και αυτές είναι πολλές,καθώς ένας υγιής(φυσικά+ψυχικά)μπορεί να ανεβάσει πολλά επίπεδα τον Ολυμπιακό,ενώ ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να χάσει και πολλά.Βέβαια το συγκεκριμένο "επεισόδιο" ίσως έρχεται την πιό ακατάλληλη στιγμή αφού η ψυχολογία του Θρύλου μετά την νίκη στο σεφ με τον βάζελο είχε εκτοξευθεί στα ύψη...Υ.Γ την φωτογραφία εσύ την έφτιαξες? :P

banou είπε...

Το καλοκαίρι του 2006 στο απώγειο της καριέρας του και μετά τα κατορθώματά του στο Μουντομπάσκετ υπέγραψε 4ετη επέκταση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό. Επομένως δεσμεύεται με συμβόλαιο και το 2010.
Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός τον αποδεσμεύσει προφανώς και δεν θα επαναλάβει το λάθος (;) του Ζίζιτς να τον αφήσει να πάει σε ανταγωνιστική ομάδα.
Ευκαιρίες ο Σοφοκλής έχει πάρει άφθονες και συγχωροχάρτια ακόμα περισσότερα. Δε νομίζω ότι μια ομάδα του βελινεκούς του Ολυμπιακού αξίζει να ασχολείται τόσο πολύ με έναν παίκτη που δεν μπορεί να προσφέρει (έχει να αποδώσει από τη σεζόν 2005-06...) και να δίνει δικαιώματα στο να χαλάσουν τα αποδυτήρια και να απαξιωθεί ο προπονητής.
Κακά τα ψέματα: ο Big Sofo έχει κουράσει... Αν όλη αυτή η αναταραχή λειτουργήσει υπέρ του και υπέρ της ομάδας θα είμαι ο πρώτος που θα τον χειροκροτήσω. Αλλά δεν το βλέπω...

Κρίμα θα μπορούσε να γράψει ιστορία...

Υ.Γ.: Οι συντάκτες αναλαμβάνουν και τις φωτογραφίες τους. Οπότε μέσα είσαι

Δημοσίευση σχολίου

Δώσε την ασίστ σου ή κάρφωσε με ένα σχόλιο...

Related Posts with Thumbnails